DEV

Klauskite visko apie Pasieniečių mokyklą

Pasienietis
IRMANTAS rašė: Man 53metai,moku vokiečių,rusų,lenkų kalbas.Esu sportuojantis.Noreciau dirbti pasienyje,nuo ko pradėti?kur kreiptis?
Sveiki, šiuo metu dokumentų priėmimas nėra vykdomas. Sekite informaciją puslapyje - https://pasienietis.lrv.lt/lt/stojantiesiems/ čia rasite visą aktualią informaciją ir priėmimo datas.
Pasienietis
Uss rašė: Sveiki, esu ugniagesys ir noriu pareiti į pasienį. Kiek reikėtų į mokymus eiti man pasienije?
Kadangi kiekviena situacija (ypač pereinant iš kitos tarnybos) yra individuali, tiksliausią informaciją apie Jums taikomus reikalavimus ir artimiausią atranką suteiks el. paštu stok@vsat.vrm.lt
Neringa
Sveiki, kaip dėl anglų kalbos mokėjimo. Ar užtenka tik pagrindų norint dirbti pasieniečiu?
Vicky
I have seen several comments from people who had already gotten a loan from Westlake Loans so I decided to apply based on popular recommendations and only a few hours ago I confirmed the total loan amount in my account. This is really great news and I advise anyone who needs a real loan to apply through their email: loanwestlake@gmail.com telegram ___ https://t.me/solution59
Pasienietis
Neringa rašė: Sveiki, kaip dėl anglų kalbos mokėjimo. Ar užtenka tik pagrindų norint dirbti pasieniečiu?
Laba diena, taip, stojant į Pasieniečių mokyklą pakanka ir pagrindų, o specifinės profesinės terminologijos išmoksite jau Pasieniečių mokykloje ir tarnybos eigoje.
Pas
Aaa rašė: Ar dirbant Pagėgių rinktinės vienoje iš užkardų, būtų mokami butpinigiai Klaipėdoje?
Ne , mokama tik tame mieste kuriame ir dirbat.
Natalija
Sveiki norėjau paklausti. Perjau cmek, ir fizo bet su mazu balų fizo perėjau tiesiog buvau labai pasitempusi raumenis pries fizo,na bet vistiek surinkau bala nors ir maža, ar pateksiu i mokykla pasieniečių ar cia jau maža galimybė lieka? Stoju i pirmini mokymą

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]