DEV

choreografijos studijos uzsienyje kas zinote?

edvinas
noreciau studijuoti choreografija uzsienyje..kur butu galima koki hip hopa mokintis ir panasiai..gal kas zinote kur?
Urtė
Labas,aš taip pat norėčiau choreografijos užsieny,gal kazka suzinojai??
Mano el pastas
Urtasiuke@gmail.com parasyk :)
Laisve
gal kas galit parasyti apie Choreografijos studijas LT ar uzsienyje.bitte :)
olla_lapla
na tikrai, parasykite kur butu galima studijuoti ir kokiu egzaminu reiketu stojant ;]
lovedancing
As labai noreciau mokytis sokio meno jav :) taipo gi ieskau informacijos!
lina
Ir as noreciau studijuoti choreografija uzsienyje.Jei ka nors suzinojote buciau dekiga jei informuotumet. serbete@gmail.com
Kamile
sveiki visi mielieji! :))
Noreciau studijuoti Anglijoje,choreografija,arba Aktorini. :) jei kas zino,ir galetu placiau papasakoti kaip kas,kokiu egzaminu reikia ir panasiai...kur butu geriau dtudijuoti ir pns. rasykite :)) (p.s. nebutinai eina kalba apie Univerus,koledzai gali buti ir pns.....:) ,o miestas-neturi reiksmes...Svarbu-Anglija :) )
Mano Emailas. Mail.kamile@gmail.com
;} skype : kill_me_soft6
Eglė
Hei ar gavot kas atsakymu? as irgi noreciau suzinoti, (emmikela@gmail.com)
Greta
Man taip reikėtu informacijos gretamaria13@gmail.com
Administratorius
Netrukus pasirodys (spalio pabaigoje) naujas leidinys "Kur stoti užsienyje 2012", kuriame bus išsamiai aprašyta apie studijas užsienyje, taip pat ir Anglijoje, bei nurodyti aukštųjų mokyklų internetiniai adresai bei stojimo reikalavimai. Ten tikrai surasit naudingos informacijos
Miglėė
Jei nesunku parašykite ir man jei kažką sužinosit apie choreografijos studijas:) verzikauskaite@gmail.com
Rolandas
Norėčiau studijuoti sportinį šokį Londone , gal kas galite pasakyti keletą universitetų. Būčiau dėkingas.
tyras
Rolandas rašė: Norėčiau studijuoti sportinį šokį Londone , gal kas galite pasakyti keletą universitetų. Būčiau dėkingas.
Sakau tiesiai šviesiai, tokio dalyko kaip sportinio sokio choreografija Europoje nebus, nebent kokiam nors nelabai ypatingam universitetelyje... Jei klabant apie Anglija geriausios choreografijos studijos Londone būtų Middlesex universitete arba Roehampton'e. Deja, juose pagrindas yra contemporary, baletas ir dziazinis, bet pliusas tas, kad ir sportiniams sokiams reikia treniruotis baleta.
samanta
Norėčiau labai sužinoti choreografijos mokyklų užsienyje t.y anglijoj ypač domintų Londone jei žinot, dar kokių mokslų reik būt baigus kad priimtų labai prašau jei kas žinot parašykit man į gmailą: Thecutesame@gmail.com Labai lauksiu !!

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]