DEV

Kur stoti? ka rinktis?

maladec
Galvoju apie situs..
Smulkus verslas
Automechanikas

Ka rinktis?
maladec
p.s cia po 10 klasiu
Administratorius
maladec tai jei nori stoti i kolegija stok kur labiau traukia, as pasakyti tiksliai negaliu, automechanikas gana gera specialybe, o su smulkaus verslo kolegijos nesusipazines
maladec
maladec
laukiam daugiau nuomoniu.
egidijus
noreciau suzinoti kokiomis spec galima studijuoti kauno kolegijose
nerijus
sweiki, siuo metu esu labai pasimetes, nes nezinau ar stoti i profesine mok. ar eiti toliau i 11-12kl.. Dabar esu isirinkes viena mokykla VšĮ Klaipėdos laivų statybos ir remonto mokykla (http://www.laivusrm.ten.lt/)
sioje mokykloje pasirinkau (Laivų elektros ir radijo sistemų montuotojo) ir gal kas zino ar galima kanors uzdirbti su sia profesija ir seip pri jos rasoma kad ismokstama benrda elektros profesija tai reiskia kad mokesi pasalinti ivarius gedimus ir panasei. o tai labai gerai.
O kita mane visa gyvenima trauke elektra aisku netiesiogei, bet man labai patiktu elektriko profesija.
Seip mano vidurkis tik 7,2mok. tai laukiu ivairiausiu patarimu del profesijos paklausos ,ar kitos mokyklos, kur butu elektriko profesija klaipedos apskrities.
aciu uz demesi lauksiu patarimu.
mokslyte55
nesupratau atsakymo kuri gavo "maladec"..juk jis po 10kl.noretu mokytis,o jam apie kolegijas atrase? Tai ar as "nusiskaiciau" ar yra kolegiju kur galima stot po 10kl.? klaida cia kazkokia?
jonas
zinoma yra :)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]