DEV

islyginamosios studijos

escada18
sveiki, noreciau daugiau suzinoti apie islyginamasias studijas:kiek jos trunka ir koki ishsilavinima igijama jas baigus???
????
Apie kokias studijas klausiate? Jei apie pokolegijines, t.y. kad igyti universitetini issilavinima, tai VVAM reiketu studijuoti 2 metus.
Aiste
Laba diena. Noreciau pasidometi, ar visas kolegijas pabaigus imanoma studijas testi islyginamosiose studijose? Mane domina biomedicininiu mokslu sritis. Tarkim, apie testines studijas baigus kolegija ir su konkreciais universitetais informacija radau tik Siauliu kolegijos ir Marijampoles.O kaip Klaipedos kolegija? Gal yra puslapis, kuriame pateiktos kolegijos ir bendradarbiavimas su konkreciais universitetais? Aciu uz pagalba.
Gražina
Laba diena, turiu Kauno Kolegijos Socialinės pedagogikos profesinę kvalifikaciją, kur ir kokias išlyginamasias galėčiau studijuoti? Domina vadyba, marketingas ir pan.

Dėkoju
joanzela
Baigus Marijampoles pedagogine muzikos m-la,igijau ikimokyklinio auklejimo specialybe.Kur galima mokytis,norint baigti islyginamasias?
asukomisija
joanzela rašė: Baigus Marijampoles pedagogine muzikos m-la,igijau ikimokyklinio auklejimo specialybe.Kur galima mokytis,norint baigti islyginamasias?
Laba diena, Aleksandro Stulginskio universitete galima baigti papildomas studijas profesijos edukologijoje. Papildomų studijų priėmimo taisyklės: http://www.asu.lt/noriu_studijuoti_lzuu/lt/36763 :) II pakopos (magistrantūros) studijose galite rinktis profesijos edukologiją. Plačiau: http://www.asu.lt/noriu_studijuoti_lzuu/lt/42730 Jei kils klausimų – rašite. El paštas komisija@asu.lt :)
neziniukas
Sveiki, Baigsiu taikomosios fizikos studijas KTU. Noreciau suzinoti kaip vyksta stojimas i pedagogini universiteta, nes domina fizikos mokytojo specialybe? Kiek laiko truna studijos? Kazkur girdejau, kad vienerius metus.
Tomas
Sveiki, kurios kolegijos organizuoja išlyginamąsias studijas po aukštesniosios mokyklos?
jurgita
Sveiki, Esu baigusi Šiaulių universitete edukologija. Mane domina išlyginamosios studijos. Kiek jos trunka ir kokios yra siųlomos profesijos

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]