DEV

Harvardas, Jeilis ir panasiai

Asa
Sveiki. Busiu 12-toke. Visada mokiaus labai gerais pazymiais. Mano kryptis - biomedicinos. Taciau mokaus ne Vilniaus licejuje, o paprastoje gimnazijoje, kurioje anglu kalba tikrai nera mokoma "stipriai". Ir apskritai, ar turiu sansu istoti i tokius universitetus kaip Harvardas ar Jeilis? Aciu.
Ziaurus
Jei tu pati nezinau,tai uz tave nieks geriau nezino. Nesisvaistyk nereikalingomis temomis,o verciau pasidomek ten,kur jau tos temos nagrinejamos placiai.
Asa
Ziaurus> tikrai skaiciau dauguma sio puslapio temu, bet cia visi klausia su kokiais egzaminais, kur gali stoti. Taigi mane domina patyrusiu zmoniu nuomone ar turiu REALIU galimybiu stoti i paminetus universitetus, nes vis delto galejau "susigriebti" anksciau.
Asa
Be to, kiek skaiciau sis furumas skirtas neaiskumams pakoreguoti. Taigi as neklausiu apie reikiamus testus ar egzaminus. Mane domina tik tai ar dar turiu pakankamai laiko pasiruosti.
coliuke
siaip istikro i Harvarda yra lb sunku istoti.Siais metais baigiau 12 klasiu,mano klasioke domejosi siais universitetais,bet deja jai sansu istoti nebuvo,nors jos pazymiu vidurkis 8...Jei lb nori ten patekti,dek daug pastangu ir tobulink anglu kalba.;)
aiste
juk ten mokosi vieni vunderkindai...visu pirma reik gerai pagalvot ar esi vertas buti tarp tokiu...
Ruta
Asa, as internete skaiciau , kad i Harvarda istoti butini net tik puikus pazymiai ir egzaminu rezultatai, bet ir stojanciojo asmenybe (pvz. gal turi kokiu hobi na zinai groji kokia tai gitara moki daug kalbu ar esi baigusi kokianors menu mokykla)beto Harvardas nebutinai pasirenka ta , kuris mokosi geriau.
Holli
Nera tau jokiu galimybiu, pasakysiu atvirai. Kad ten istot reikia ne tik puikiai mokytis ir moketi anglu kalba, reikia buti visapusiskam, tureti puikias istorijos ir Amerikos teises zinias. Dar turi buti nuveikusi kazka - laimejusi kelias olimpiadas, dalyvavusi projektuose arba juos siuliusi, zodziu pazymiai tik 20 procentu sudaro, aisku jie turi buti puikus.
Martyna
Sveiki, mano svajone istot i harvarda. Istikruju esu dar tik baigus 7 klases del pazimiu manau iki 12 klases tikrai mokisiuos gerai , bet del tos socialines padeties, del visokiu gabumu ir t.t. ar tureciau sansu. Seip groju gitara savamoksliskai lankau dailes mokykla 2 metai ir busiu baigus ja planuoju gimnazijoje lankyt chora ir uzsieminet dainavimu dar anglu kalba moket man tikrai neproblema tikrai ja jau db neprastai moku, esu laimejus panavezio rajono matematikos olimpiadoj 2 vieta, lietuvoj nepamenu seip dar dalivauju dauk kur kur galiu tai ar jei labai stenkciaus ir buciau aktivi butu sansu?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]