DEV

Aplinkosauga,

Alina
noreciau paklausti ar stojant i aplinkosauga butinai reikia chemijos? ar pakaktu tik biologijos ir pvz matematikos,lietuviu uzsienio?
sveta
ar studijojant i pasienieti svarbu laikyti matematikos egzamina.
roberta
as noriu dirbti gamtosaugininke nacionaliniame parke.ar baigus aplinkos apsaugos inzinerija iminoma gauti toki darba.o gal ka kita reikia baigti?
Olga
kokius pamokus reikia mokitys,kad galeciau stoti i pasienecio mokykla?:)
mazytiia
mane irgi domina klausimas del egzaminu ir metinio pazymio aplinkos apsaugai. ar butinai reikia chemijos? be chemijos kokiu egzaminu reikia?
Andrius
norint istori i pasieneciu mokykla reikia mokytis istorijos, uzsienio kalbos ir lietuviu, na siu egzu reikalauja, bet jej nelaikai ju nieko tokio tik skaiciuojasi 0 balu is tos pamokos

parasykit kas zada stot siais metais i pasieieciu mokykla skype nik - Andritoo
Dovydas
ar man i aplinkosaugos eitu ystoti siauliuose su tokiais mokykliniais :matematika 5,lietuviu 6, biologija 8, chamija metinis 7(b lygiu)??????
Justas
Ko reikia stojant i bankininkyste?
Tomukas
esu desimtokas, ar galeciau stot i aplinkosauga jei fizika imciau A lygyje o chemija B?
tomas
esu desimtokas, ar imanoma butu stoti mokytis aplinkosaugos jeigu fizika mokyciausi A lygyje o chemija B?
Tomis
Esu dešimtokas, ar galėčiau stoti mokytis aplinkosaugos imdamas fizika A lygiu o chemija B?
potex
Esu dešimtokas, ar galėčiau stot mokytis aplinkosaugos po 12 klasių jei imčiau fizika A lygyje o chemija B?
potex
sorry maniau kad neparašė xD
Andrius
Kas geriau ar aplinkosauga, ar miskininkyste? Kuri profesija labiau apsimoka? aciu
Viktorija
noreciau siekt tiek plauciau zinoti apie aplinkosauga : ar is tiesu zmones pasirinke sia specialybe ir pradeje dirbti vos suduria gala su galu? taip pat, ar butina chemija? ir dar, kokios perspektyvos? :)
Ditrich
ar yra dar panasiu mokyklu kaip pasienieciu..? atskira kaip pasienieciu..bet gal gamtosaugininku ar policininku..muitininku..kazko panasaus ieskau.. :)
Remis
noreciau stoti y aplinkosauga ,turiu issilaikes anglu,istorija.matematika.lietuviu ir viskas b lygiu..vidurkis 5 :D bet nzn kur butu galima..noreciau arciau namu..marijampoles.gal neakivaizdiniu? dekingas :)
Riko95
Sveiki,jeigu as noriu stoti i pasienio mikykla man reikia rinktis kuni kulura A lygiu?Nes as pasirinkau B lygi ir dabar nezinau ar galesiu istoti((as 11 klasei
vika
kas zinote kokiu egzaminu reike stojant i aplinkosauga?
alina
esu vienuoliktoke, noreciau istoti i pasienieciu mokykla,bet reikalinga istorija,o jos nesimokau apskritai. Ir matematika,paemiau Blygiu. Tai neisivaizduoju ka daryt? Arba yra variantas,geografija,lietuviu,anglu ir rusu,su siu dalyku valstybiniais egzaminais ko pasiekt imanoma? Ir dar, kokios LT perspektyvos dvieju specialybiu? Is anksto dekui.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]