fflexas2009 11 22 • 78.61.64.32 cituotiSveiki. : ) Esu 11-okas, žinau, jau turėjau apsispręsti kuo noriu būti ir panašiai... Bet... Taigi, susirinkau kažkokius debiliškus dalykus atsiprašant.
A: matematika, lietuvių, anglų, informatika.
B: nesvarbu.
Taigi, galvoju pereit iš fizikos į integruotą, nes paprasčiausiai ne mano kryptis ta fizika ir manęs ji NETENKINA ir NEPATINKA. Kažkokios nesamonės nesuvokiamos, nieko aš ten nesuprantu ir šiaip. Žadu pasiimt geografiją A lygiu, turiu dailę ir braižybą.
Taigis, norėčiau stot į interjero dizainą, bet kiek matau ten nelabai įmanoma paprastam mirtingąjąm įstot. Apie pažymius:
Matematika išeis kokie 5-6, lietuvių 8-9 galiu turėt (12-oj, dabar dar pro pirštus žiūriu į viską), geografija 8-9, anglų 7-8, dailė 9-10, braižyba 8-9. Egzus laikant aišku neaišku kaip būtų, bet daugmaž orentuotis galima. Nenoriu į univerą, noriu į kolegiją. Taigi kur dar galėtumėm pasiūlyt stot su mano tokiais dalykais? Manęs istorija nedomina, aplamai, kiti dalykai manęs nedomina ir netraukia... Aš esu toks žmogus, kad jei man nepatinka aš ir nesistengiu per prievartą kišt. Kaip su psichologija? Ką galit pasiųlyt laikant geografijos egzaminą, lietuvių, anglų, dailę, matematiką? Dėkui. : )