DEV

Noriu studijuoti vaidyba

Viku
Sveiki,
Svarstau studijuoti vaidyba. Tiksliau labai noriu, bet dar nežinau ar tikrai tai man...Esu dešimtokė, kitais metais reikės jau rinktis pamokas. Žinau, kad nesirinksiu tokių kaip Chemija ar fizika, nes man paprasčiausiai nepatinka. Man atrodo tai nesamonės... Aišku rinksiuos tokias kaip Lietuvių, Anglų, mąstau dar pasiimt Rusų kalbą. Aišku dar matematika, Istorija, biologija, informatika, choreografija... 2 metus lankau dramos būrelį. Man patinka iš tikro vaidinti. Bet dar nesu apsisprendusi ką daryti. Labai noriu, bet žinau, kad aktoriai ypač tie kurie nėra labai geri uždirba labai menkus pinigus, o gyvent tai reikės... Internete žiūrėjau Lietuvos muzikos ir teatro akademijoj režisūrą ir vaidybą, labai sunku įstoti. O jei į mokama įstočiau tikrai tiek pinigų neturėčiau, o pasakolą likusiam gyvenimui, nenorėčiau turėt. Pramoginis scenos menas Vilniaus kolegijoj. Gal. taipogi esu baigusi muzikos mokyklą, bet dainuoti super nemoku, tik pataikau į natas,. Neturiu gražaus balso, šokt moku, bet ir tai ilgai kol išmokstu judesius... O užsieny Londone yra kur studijuot vaidyba? Gal kas patartu ka daryt?
Tautvydas
Matau, jog nori vaidinti. Neparasei, ar vaidini teatre arba su draugais atkuri dramos kurinius. Jei taip, ir jeigu sugebi suvaidinti kitus asmenis, tada bandyk stoti. Vasara isidarbink teatre. Ir parasyk man tautwis@hotmail.com kaip sekesi. Nepamirsk draugu, kurie nori vaidinti, nes geras teatras bus tik su grupe. Oho, kaip seniai rasei. Tai kur istojai?..

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]