DEV

Populiariausi

milda
ten turejo buti mariaus:D
Santa
laba, noreciau suzinoti ar sunku ystoti y Vytauto Romerio universiteta,policijos fakulteta? kokiu egzaminu reikia?aplamaj noreciau placiau apie taj suzinoti ;(
Rasma
gal kas gali patarti kur yra geriausiai studijuoti logopedija?
EGLE
KOKIA TEISE LABIAU REIKIA MOKYTIS KAD POTO DIRBT NOTARE?
pilietis
Kažkas klausė apie universistetų reitingavimus, tai mačiau, kad yra čia: http://www.eduniversal.com/business-school-ranking/country/lithuania/127 iš Lietuvos universitetų ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas tarp 200 geriausių yra.
ieva
gal galit pasakyt kokių dalykų reikia stojant į psichologiją?
banginis
psichologijoj reikia labaiusiai matematikos, anglu, lietuviu. bet matiekos turi but labai auksti balai!
pilietis
Tiesa, mačiau žurnale „Veidas“ Lietuvos universitetų reitingus, tai ten ir privatūs ir ISM yra.
Gerda
Ka manote apie matereologijos studijos?Ar sunku istoti?
Gaga
Norejau paklaust ar sunku butu istoti i KDF ( tapyba) ? ir koks ten stojamasis egzaminas ?
Gaga
sveiki, gal zinot ar sunku istoti i KDF (tapyba) ?
ir koks ten stojamasis egzaminas ?
VaidaM.
Sveiki, savo gyvenimą norėčiau susieti su astronomija. Taigi norėčiau paklausti kokius egzaminus man reikėtų laikyti ir kokiuose Europos universitetuose būtų geriausia studijuoti šį dalyką. Ar yra didelė konkurencija? Gal yra studijuojančių astronomiją ir galinčių man padėti? Bet kokia pagalba būtų labai naudinga.
Kamile
Laba diena. Esu dar tik desimtoke, bet reikia jau mastyti del profiliavimo ir pradeti galvoti, kuria kryptimi studijuoti. Zinau, kad laikysiu tris pagrindinius egzaminus: lietuviu, matematika, anglu. Nezinau ka daryti su istorija..jos daug kur reikia, bet nelabai megstu ja.. Man gerai sekasi biologija, bet nezinau ka su ja daryciau ateityje? (Manau, kad medicina ne man..) Kokias studijas rekomenduotumete? Mokslai sekasi gerai, soku, esu labai kurybinga ir meno srityje sekasi gerai, bet nerandu sau artimu studiju.. Meno srityje kiek skaiciau viskas paremta informatika.. Man aki uzkabino marketingas, kokiu egzaminu ir kokio dalyko metinio pazymio reikia sioms studijoms? Ar dideles karjeros galimybes? Ar tokia profesija turi paklausa? Dar galvojau kazka su dizainu, bet ten reikia fizikos, ktu net egzamino.. o man fizika nepatinka.. Taip pat galvojau kazka susijus su verslu, nes uzsiemu savo ranku darbo papuosalu prekyba ir galbut butu naudinga studijuoti versla, bet is kitos puses nezinau ar esu ta sukta “businessman” ;D Esu pasiklydusi tarp studiju, i pasirenkamuju dalyku profiliavimo lape.. Informatika A ar B lygiu? Istorija kankintis A lygiu ar tiesiog imt B? Fizika ar biologija? (Dekui, uz bet kokius patarimus ir informacija)
Paulius
Sveiki,gal kas turit pasiūlymų kur stoti,jei labai nedraugauju su užsienio kalbom? :/
Kornelija
Sveiki. Norėčiau sužinoti ar būtina laikyti matematikos egzaminą norint stot į politologiją?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]