Kamile2011 02 07 • 87.247.125.170 cituotiLaba diena. Esu dar tik desimtoke, bet reikia jau mastyti del profiliavimo ir pradeti galvoti, kuria kryptimi studijuoti. Zinau, kad laikysiu tris pagrindinius egzaminus: lietuviu, matematika, anglu. Nezinau ka daryti su istorija..jos daug kur reikia, bet nelabai megstu ja.. Man gerai sekasi biologija, bet nezinau ka su ja daryciau ateityje? (Manau, kad medicina ne man..) Kokias studijas rekomenduotumete? Mokslai sekasi gerai, soku, esu labai kurybinga ir meno srityje sekasi gerai, bet nerandu sau artimu studiju.. Meno srityje kiek skaiciau viskas paremta informatika.. Man aki uzkabino marketingas, kokiu egzaminu ir kokio dalyko metinio pazymio reikia sioms studijoms? Ar dideles karjeros galimybes? Ar tokia profesija turi paklausa? Dar galvojau kazka su dizainu, bet ten reikia fizikos, ktu net egzamino.. o man fizika nepatinka.. Taip pat galvojau kazka susijus su verslu, nes uzsiemu savo ranku darbo papuosalu prekyba ir galbut butu naudinga studijuoti versla, bet is kitos puses nezinau ar esu ta sukta “businessman” ;D Esu pasiklydusi tarp studiju, i pasirenkamuju dalyku profiliavimo lape.. Informatika A ar B lygiu? Istorija kankintis A lygiu ar tiesiog imt B? Fizika ar biologija? (Dekui, uz bet kokius patarimus ir informacija)