DEV

Klausimai apie Socialinių mokslų kolegija

Helene
Norejau paklausti ar ateity bus vietu atlikti praktika studijuosiantiems reklamos kurima ar viesuosius rysius? Nes SMK tai naujos programos ir kaip su studiju testinumu?
Evia
Laba diena,
mane domina konkursiniu balu statistika (pirmojo, paskutiniojo kvieciamojo balai) , kad galeciau ivertinti savo galimybes stojant i vf vieta.
Thomas
Sveiki, mane domina tas pats klausimas kaip ir helene del Reklamos kurimo praktikaos, mainu ir testinumo. beto stojant i sia programa nera problema jei nemoki graziai piesti?
Thomas
Galima sulaukt atsakymo?
As esu as
Sveiki, laikiau amglu,lietuviu ir istorija. Ar su siais egzaminais galima stoti i reklamos kurima?
Andrius
Sveiki. Gal zinote kokius dokumentus reikia vezti ir ar siais metais reikia moketi uz tai?
just_tina
norejau pasidometi kokiu egzaminu reikia norint studijuoti socialinius mokslus?
spinduliuke
Norėčiau pasiteirauti: jei egzaminus išlaikyčiau maždaug tokiais rezultatais:
LIETUVIŲ - apie 80-95%
GEOGRAFIJA - apie 6-8
ISTORIJA - apie 30-50
MATEMATIKA - apie 3-15% (Mokausi B lygiu, bet žadu laikyti egzaminą.)
.
Taip pat A lygiu dar mokausi dailę ir informatiką, tačiau egzaminų laikyti nežadu iš šių dalykų. Taip pat kaip trečią užsienio kalbą esu pasirinkusi prancuzų kalbą (nuo 11kl).
.
KOKIAS SPECIALYBES GALĖTUMĖTE PASIŪLYTI IR KOKIE METINIAI PAŽYMIAI IMTŲSI Į TAM TIKRĄ SPECIALYBĘ?
AR TURĖČIAU ŠANSŲ ĮSTOTI Į VF VIETĄ?
AR LABAI DIDELĘ ĮTAKĄ DARYTŲ TAI, KAD MATEMATIKOS EGZAMINĄ LAIKYČIAU IŠ B LYGIO, O NE A?
.
labai ačiū už atsakymą ;)
SMK PRIĖMIMAS
Visais klausimais teiraukitės el. paštu priemimas@smk.lt
Renata
Norėjau pasiteirauto kokie buvo didžiausi ir mažiausi stojamieji konkursiniai balai į VF vietas Kūrybos ir pramogų industrijoje?
Justyte222
Kurybos ir pramogu industriju programa yra visai nauja,tik siais metais bus pradeda vykdyti.
Justyte222
Kurybos ir pramogu industriju programa yra visai nauja,tik siais metais bus pradeda vykdyti.
Justyte222
Justyte222
Justyte222
Justyte 222
Taip, Kūrybos ir pramogų industrijų studijų programa pradedama vykdyti tik šiemet!
SMK
Savo klausimus rašykite tiesiai į SMK priėmimą el. paštu priemimas@smk.lt
Aistė
Ar kolegija turi bendrabutį?
SMK PRIĖMIMAS
Kolegija neturi savo bendrabučio, bet suranda vietas kituose bendrabučiuose.
simona
kokiu egzaminu reikia stojant i reklamos vadyba?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]