DEV

AIESEC

Administratorius
Klauskite visko kas domina
andrius
laba diena,
o ka aiesec daro ir kas cia per organizacija yra?
Pluta
AIESEC galima apibūdinti vienu sakiniu : AIESEC yra tarptautinis tinklas jauniems žmonėms, siekiantiems atrasti ir vystyti savo potencialą bei įgūdžius, taip prisidedant prie savų valstybių ir visuomenių vystymosi.
AIESEC
Daugiau informacijos galite rasti www.aiesec.lt. Šiame forume konsultuoja AIESEC Kaunas nariai, kurie yra iš įvairių Kauno universitetų, taigi galime konsultuoti klausimais apie Kauno universitetus, jei nėra reikalinga labai specifinė informacija ir klausimais apie nevyriausybines organizacijas.
Greta
Sveiki. Norėčiau pasiteirauti apie viešosios komunikacijos studijas VDU. Gal galėtumėt pasakyt, ar daug stojančių, kokie max ir min konkursiniai balai praėjusiais metais?
indrute.saulute
sveiki,
mmm norejau paklausti, ar versta vaziuoti studijuoji i uzsieni ??
aseni
Norėčiau sužinoti ar jeigu aš pirmame ir antrame etape rašiau tiktai vf studijas ir nepatekau ar aš galiu važiuoti tiesiai i universitetą pvz.KU , IR TEN BE BENDROJO PRIĖMIMO STOTI Į MOKAMAS STUDIJAS? ar manęs niekas ten nepriims? kiek skaičiau kolegijose taip galima o universitete neteko girdėti... labai ačiū už atsakymą
Roberta
Sveiki, norėjau paklausti kokių egzaminų reikia stojant į aprangos ir šukuosenų dizainą?
Greta
Sveiki, norėčiau sužinoti kokių egzaminų reikia norint stotį į geologiją?
Monika
Sveiki. esu dvyliktokė, tačiau domiuosi universitetuose siūloma papildoma veikla. Labai norėčiau sužinoti kokios sąlygos yra norit prisijungti prie AIESEC`o, ar būtina mokėti laisvai bendrauti anglų kalba? Iš asmeninės patirties, kiek maždaug laiko surija AIESEC`as?
Justinas Gecevičius
Sveiki, kam įdomu apie AIESEC, galite kreiptis į mane per FB ar el paštu justinas.gecevicius@aiesec.lt

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]