DEV

Juvelyrikos studijos užsienyje

gitaja
Ieškojau informacijos apie juvelyrikos studijas užsienyje, bet konkrečiai nieko neradau. Radau tik tai, kad tokios studijos yra Italijoje, bet tikriausiai tik italų kalba, tai gal kas žinote ko nors konkrečiau apie juvelyrikos studijas anglų kalba?
Fibs
mane taip pat domina juvelyrikos studijos užsienyje, tikrai žinau kad Britanijoj yra akademijos, mačiau lyg ir JAV kažką.. o Italijoj kiek domėjaus, visur italų kalba reikalaujama.
Ovidijus
Sveiki,as pats noriu stot i juvelyrika ir ieskau informcijos apie stojima ten, zinoma ir daugiau informacijos apie pacias studijas :-) Jav istikruju yra kelios mokyklos bet retai kuri suteikia schoolarshipa international studentui :-( Bet jai schoolarshipas nera svarbu tai stot i JAV manau yra verta :-)
Milda
Na aš taip pat galvoju apie juvelyrikos studijas užsienyje. Kad Italijoje jos yra tai skaičiau truputį,bet kiek man žinoma tai iš tiesų italų kalba. Dar girdėjus esu ,kad Estijoje yra galimybė kažkur juvelyriką studijuot. :) Bet man įdomu,gal kas žinote dar kur galima būtų? Ir taip pat kaip su pačiu mokslu,mokamas ar ne? Ir t.t?
viktorija
matau ,kad visiskai mirstanti tema, bet vdruk jei kas dar ieskos: juvelyrikos studiju yra visur ir nemazai. lietuvos problema, kad vis dar mokina su ssrs pakraipa. estijoj yra contemporary juvelyrika, mokslas nuo siu metu nemokamas, bet su sita contemp juvelyrika nelabai prasisuksi lietuviskam juvelyrikos suvokimo kontekste. ilyskit jei kam tikrai idomu i klimt02.net ,kur yra surasyta nemazai universitetu su deadline'ais ir pagrindine info

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]