DEV

Klausimai apie LVA

Gedukas
I vm praejusiais metais maziausias kb buvo apie 15 , su 13 g alima isot nebent pinigu turint :D ir siaip studijos nera tokiuos jau lengvos , mokytis tikrai bus ka :D

modesta25
Ar vet maisto saugai rengiamos islyginamosios studijos baigus kolegija kokia kaina butu studiju?

Viktorija
Sveiki,
gal žinote, kiek nemokamų vietų yra skirta maisto saugos magistrantūros studijoms dieninėse ir neakivaizdinėse studijose? kur rasti informacija apie tai bei kokios studijų kainos mokamoje vietoje?

Tadas ALYTUS
sveiki, labai norėčiau tęsti studijas aukštojoje mokykloje - socialinių ar biomedicininių mokslų srityje. Šiais metais, baigiau mokytis profesinėje mokykloje ir įgijau socialinio slaugytojo specialybę, kuri labai man patinka ir su didžiuliu užsidegimu gilinuosi į šią sritį :)taigi baigiamuosius egzaminus išsilaikiau - visi devintukai. o pernai abitūros - gana sakyčiau prastokai.( laikiau tik biologiją- 7% ir lietuvių mokyklinį 7) Įvertinimai štai tokie. Ar būtų galimybė toliau mokytis aukščiau .Kur galėčiau įstoti su tokiais balais. būtų malonu išgirsti jūsų nuomonę:) AČIŪ

milvis
sveiki,norejau paklaust kokios aplamai yra vykdomos pokolegines studijos LVA, ir kokia ju kaina bei pobudis-istestine ar dienine? Esu baiges VIKO laboratorine diagnostika

1aiste2
Sveiki, norėčiau studijuoti felinologiją, bet kaip matau Lietuvoje nėra atskirai tokios šakos, tik bendrai įeina i kursą studijuojant veterinariją, kur reiktų toliau man studijuoti,kad galėčiau studijuoti tik mokslą apie kates? aš nelabai susigaudau kaip kas kur dėl šito...

Eglė
Esu baigusi Vilniaus Kolegiją. Mane labai domina jūsų universitete studijos veterinarinė medicina. Sakykit ar būtų galimybė įstoti į vf ar vnf su tokiais balais. Egzaminai: biologija 36, chemija 33, lietuvių 20, matematika mokyklinis 10. Ačiū už atsakymą.

Justina
Sveiki. Jau seniai svajojau apie LVA. Kitais metais bandysiu tai įgyvendinti. Kokie mažiausiai turi būti balai, kad įstotum į vet.medicina?

Viktorija
Laba diena. Kokia kaina yra studijuojant veterinarines maisto saugos magistra?

Jurgita
Sveiki, noreciau suzinoti kokia kaina yra isplestiniu studiju, veterinarine maisto sauga.Ar yra galimybe istoti i istestines kai mokslus baigus 1999m.Jei galima tai atrasykit i elektronini jurgitamln@gmail.com Aciu uz atsakyma, labai lauksiu.

Evelina
Sveiki, noriu studijuoti FELINOLOGIJA (apie kates). As ir kaip pastebejau, cia Lietuvoje turbut nieko nesigautu... kur tokios studijos yra?

Jei kas turite informacijos buciau labai dekinga, jei man parasytumete i el. pasta, pasidalinsim tuo ka zinome: eveliin0524@gmail.com

monika
As noriu tapti veterinare arba gydytoja arba chirurge ar yra universitetas kuris ruosia vilniuje? isanksto dekoju .laukiu greito atsakymo

monika
ar yra universitetas kuris ruosia veterinarus vilniuje

andriana
sveiki. o kokiuose miestuose galima studijuot veterinarija? as nuo pat mazens begalo myliu gyvunus. ir ar yra ten bendrabutis. ir kiek kainuoja studijos?

eve24
sveiki. Mane domina kinologijos studijos. Ar yra jau tokia studijų programa kaip kinologija LSMU. Nerandu informacijos. Prašau kuo skubiau atrašyti. Ačiū.

Nežiniukė
Sveiki, norėjau paklausti kiek % reikia išlaikyti egzaminus (biologijos, chemijos)norint čia įstoti?

Boruzja
Sveiki, Esu laikiusi tik vieną egzaminą valstybinį(Lietuvių)bet šiuo metu studijuoju, Vilniaus kolegijoje, veterinariją. po jos baigimo, žadu stoti į LVA ir žinau, kad man antrasis aukštasis mokslas kainuos visus 100%. vistiek iškyla klausimas, ar mane priims? ir į katrą diplomą žiūrės? ar į kolegijos ar į mokyklos atestatą? ačiū iš anksto.

Viktorija
Sveiki, žinau, kad antras bakalauras mokamas, tačiau ar yra galimybė po kiek laiko pereiti į vf turint gerą vidurkį, ar nepriklausomai nuo gero vidurkio studijos vis tiek bus mokamos ?

Laura
Laba diena norėčiau viska sužinoti apie dietologijos specialybe kur galima studijuoti,kokiu reikia egzaminu ir viska apie šia specialybe

Rima
Kaip matau niekad čia net nesiruošia atsakinėti į susirūpinusių žmonių klausimus... GĖDA UNIVERSITETUI.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]