DEV

VTDK fotografijos technologas

stuk
Sveiki,
Noreciau studijuoti fotografijos technologija vtdk (video mena). Taciau mano mokykloj tik siais metais atsirado dailes egzaminas, o as ja 2 metus buvau atsisakes, tai ar imanoma istoti be dailes egzamino? Ir ar imanoma, jei manau islaikysiu taip: lietuviu(mok.) 6-7, matematika(v) 5-6, anglu(v) 6-7, gal dar istorija ir geografija apsidraudimui laikysiu. Beje, ar labai sunkus stojamasis egzaminas, ir ar pelninga, tai specialybe?
Isanksto aciu uz atsakymus.
pankis
sveikas, buvau litexpo. susidomejau vtdko fotografijos technologija.issiaiskainau,kad reikalingas stojamasis egz(0,7), lietuviu k. egz (0,2) ir metinis uzsienio kalbos pazimys (0,1)nei dailes nei goegrafijos.ir cia ne tik vtdko, o visuose meniniuose studijose (pvz vda-fotografija ir medijos mena, vdu-naujuju mediju mena ir t.t) apie stojamuosius egzaminus issiaiskinau tai,kad reikia 1) laikyti piesima (pastatomas natiurmortas) , 2)fotografija vietoj (pastatomas natiurmortas ir su sviesom-tamsom zaidziama) ir viskas. manau tai nera labai sudetinga,taciau jei visiskai nemoki piesti tai gal pavyks gerai nufotkint arba atvirksciai- jei nemoki fotkint gal bala pasikelsi piesdamas.. tai va .tikiuos apsvieciau ;)
stuk
aciu labai :)
Dainiusas
O kodel renkies buten VTDK? As pats galvoju stot i fotografija ir galvoju, kur cia butu geriausia, tai kolkas apsistojau ties Vilniaus dizaino kolegija, taikomaja fotografija. Man tiek pati kolegija apskritai labiau patiko, tiek is atsiliepimu susidariau nuomone, kad ten geriau. Tai vat butu idomu suzinot, kas tave paskatino buten VTDK rinktis?
Lawry
Noreciau suzinoti ar norint stoti i VTDK fotografijos technologu(-e) reikia chemijos ar fizikos? Buciau labai dekinga, jeigu kas nors atkreiptu demesi:]
Gintarė
Nei chemijos nei fizikos nereikia:}

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]