DEV

10- tokas. Reikia pagalbos apsisprendziant :)

aruk
Tai va dabar esu 10 tokas. Arteja metas kada reikes pasirinkt ka imt A lygiu ir pns. o nuo to viskas ir prasideda... tai va zadu imt kas, manau, man geriausias sekas t.y. Matematika A; Anglu A; Istorija A; ir Lietuviu A, nors visai nesigaudau toj musu gimtojoje kalboje :D. O dabar del stojimu (nors gal dar ir angstoka) vienintelis dalykas kas mane traukia tai Teise, bet dabar visi sako, kad teisininku neberik ir ner kam jos studijuot... Tai galvoju, gal stot i ekonomika, nes kol kas su matematika viskas gerai. Tai va noreciau suzinot kokiu egzu reik teisei ir ekonomikai? Ir isvis, gal galit parart kas butu susije su teise ir butu reikalingi. Nu tikiuosi supratot ka cia sumaliau. Aciu uz demesi, aciu uz atsakymus :)
Monika
Aš irgi matyt imsiu tuos 4 dalykus A lygiu, nes neapsisprendžiu, kur stoti, ir ko reikės- istorijos ar matematikos... Gal galit, gerb.administratoriau, padėti, kokios yra giminiškos studijos kultūrinės veiklos vadybai? ačiū
Virgutė
Na, ką gi man taip pat reikia pagalbos pasirenkant dalykus. Galvoju studijuoti kažką susijusio su humanitariniais mokslais, pvz., kažką su aktoryste, vaidyba, režisūra, žurnalistika, ar renginių organizavimu, vedimu, tad labai prašau patarti kokius dalykus reikia pasirinkti siekiant vėliau ateitį sieti su šiais išvardytais dalykai, ačiū :) nekantriai laukiu atsakymo.
Mii
Sveiki :)
Man jau vasarį reikės rinktis mokymosi dalykus, o nežinau kokius dalykus rinktis norint studijuoti LMTA ir būti aktore. Ir kokius dalykus kokiu lygiu pasirinkti. Būčiau labai dėkinga, nes man tikrai labai reikalinga pagalba.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]