DEV

Menines specialybes(univierai,kolegijos)

pankis
Sveiki.

Noreciau suzinoti KANORS kas yra istoje i :
VDU - Naujuju mediju mena
VDA - Fotografijos ir medijos mena
SU - Audiovizualini mena
VTDKO - Fotografijos technologija
VTDKO - Interaktyvuji dizaina
VDK - Taikomoji fotografija

Buvau litexpo.suzinojau, kad i menine specialybe reikalingi egzaminai :
1,stojamasis (0,7)
2,lietuviu k. (0,2)
ir metinis uzsienio kalba (0,1)

Norejau paklausti, kaip manot ,nors ir nereikia uzsienio kalbos egzamino,o tik metinio paz, ar verta laikyt ji,nes manau,kad islaikyciau labai zemu balu..?Anglu k.mokytoja pataria daryti taip : nelaikyti egzo-tada pakels metini pazimi(ji negali isvesti 9 jei neislaikysiu valstybinio - bus RAGAS)tai va. nzn ka daryt. zadejau laikyti LT, Istorija, Anglu. BET. dabar issiaiskinau, kad anglu nebereikia.kas geriau : atestate turet anglu valstybinio egzamino rezultata 40proc ar metini pazimi 9?

Ir be to pasidalinkit informacija apie sias meninias specialybes?labai praverstu isgirsti dar kokiu nuomoniu ka ten vyksta, kas idomu, ar sunku, kokie buvo konkursiniai balai ir kokie buvo stojamieji egzai 2009m.

dekui
sniffy
Sveika, tikrai nieko nzn apie tas menines specialybes, bet del anglu egzamino tikrai geriau tureti 40 % nei 9. bet kokiu atveju valstybinis egzaminas nors ir 2% geresnis nei turet baigiamaji bala 10. Be to patarciau pasirinkti laikyti bent matematika ar kokia fizika. geriau turek ka nors is tiksliuju mokslu. didesnes garantijos ateityje.
Milda
Bandysius stoti i VDK - Taikomoji fotografija. Anglu egzaino nelaikysiu. taip,kad turesiu tik istorija ir lietuviu. :)
Laura
Sveiki girdėjau, kad preitas istorijos egzaminas buvo labai sunkus ar nebijot, kad gali prastai pasibaigtis? Nepykit dėl mano neišmanimo aš dar tik devintokė domuosi fotografija ir žadu ateity stoti...

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]