DEV

Pasienieciu mokykla.CMEK ar sunku pereiti med komisija?

bmw
ar praeisiu smek jai yra ištrauktas vienas dantis

zilvinas
sveiki, kas liepos 23 i cmek? kas galetumete isvardyti ko reikia vaziuojant i cmek be tyrimu kuriuos gavau, kad pasidaryciau is mickunu.

Viktorija
Sveiki, kas labiausiai ko bijo stojant i pasienieciu mokykla?

zilvinas
cmek'o bijom :D o viskas kitkas px, fizo lengva, o mokslai tai jiems irgi px

Titas
zilvinas rašė: sveiki, kas liepos 23 i cmek? kas galetumete isvardyti ko reikia vaziuojant i cmek be tyrimu kuriuos gavau, kad pasidaryciau is mickunu.
Mes ir su draugu lėksim liepos 23 į CMEK. nieko labai nežinau dar, pats tik pradėjau tvarkytis visus reikalus iki CMEK, kaip pinigų tikrai reikia ten? :)

D>T
uz pinigus bandyt reikia is karto jei kokiu neskalndumu sveikatoje yra, o po to jau per velu bus

Maryja
Sveiki, visur ieškojau kur parašyta, bet niekur neradau, todėl rašau, kad jaunimas žinotų. Mieli moksleiviai , jeigu svajojate studijuoti policijoje, bet Jūsų KMI(kūno masės indeksas) yra mažiau nei 17, Jūs net nevarkite rinkti pažymų ir eiti i CMEK, nes pasirodo, kad tai yra vienas iš komisijos praėjimo kriterijų. Pasirodo jei trūksta 3-4kg iki normalaus kūno svorio, jūs jau išbraukti iš šios profesijos sąrašo. Dėl viršsvorio nežinau, bet kiek tenka matyti jau dirbančių pareigūnų tikriausiai per didelis KMI negalioja pereinant CMEK. Sėkmės visiems ir nesidžiaukite gera medžiagų apykaita, nes tai gali pakišti koją Jūsų profesinėms svajonėms:)

Arturas
Sveiki, na ką, šiandien ir aš praėjau CMEK. Galiu iš karto visus nuraminti, kad nėra ko bijoti. Visi daktarai,kurie mane tikrino buvo puikios nuotaikos. (normalūs) Turintys prastą regėjimą, nepraeis 1 skilties, gaus 2-ą. Jei turite problemų su širdimi, tai geriau iš anksto pasidaryti tam tikrus tyrimus,kad ten neprisikabintų. Tikrina viską! Sėkmės!

Arturas
Sveiki, na ką, šiandien ir aš praėjau CMEK. Galiu iš karto visus nuraminti, kad nėra ko bijoti. Visi daktarai,kurie mane tikrino buvo puikios nuotaikos. (normalūs) Turintys prastą regėjimą, nepraeis 1 skilties, gaus 2-ą. Jei turite problemų su širdimi, tai geriau iš anksto pasidaryti tam tikrus tyrimus,kad ten neprisikabintų. Tikrina viską! Sėkmės!

klausimas
Laba diena, gal kas nors žinote, kas dabar CMEK vyr. gydytojas?

Tinusia
Laba diena, gal žinote, koks regėjimas turi būti (koks galimas trumparegystės laipsnis) norint praeiti II skiltį?

Agne
klausimas rašė: Laba diena, gal kas nors žinote, kas dabar CMEK vyr. gydytojas?
Vladimir Makarov, labai nemalonus, kabinejantis, kabinete mazai buna.

Agne
Maryja rašė: [/b]Sveiki, visur ieškojau kur parašyta, bet niekur neradau, todėl rašau, kad jaunimas žinotų. Mieli moksleiviai , jeigu svajojate studijuoti policijoje, bet Jūsų KMI(kūno masės indeksas) yra mažiau nei 17, Jūs net nevarkite rinkti pažymų ir eiti i CMEK, nes pasirodo, kad tai yra vienas iš komisijos praėjimo kriterijų. Pasirodo jei trūksta 3-4kg iki normalaus kūno svorio, jūs jau išbraukti iš šios profesijos sąrašo. Dėl viršsvorio nežinau, bet kiek tenka matyti jau dirbančių pareigūnų tikriausiai per didelis KMI negalioja pereinant CMEK. Sėkmės visiems ir nesidžiaukite gera medžiagų apykaita, nes tai gali pakišti koją Jūsų profesinėms svajonėms:)[/c][c][b]Maryja rašė: Sveiki, visur ieškojau kur parašyta, bet niekur neradau, todėl rašau, kad jaunimas žinotų. Mieli moksleiviai , jeigu svajojate studijuoti policijoje, bet Jūsų KMI(kūno masės indeksas) yra mažiau nei 17, Jūs net nevarkite rinkti pažymų ir eiti i CMEK, nes pasirodo, kad tai yra vienas iš komisijos praėjimo kriterijų. Pasirodo jei trūksta 3-4kg iki normalaus kūno svorio, jūs jau išbraukti iš šios profesijos sąrašo. Dėl viršsvorio nežinau, bet kiek tenka matyti jau dirbančių pareigūnų tikriausiai per didelis KMI negalioja pereinant CMEK. Sėkmės visiems ir nesidžiaukite gera medžiagų apykaita, nes tai gali pakišti koją Jūsų profesinėms svajonėms:)
taip, sveria, ugi pamatuoja, rankos jega (ar ka ten), duoda suspausti aparata kazkoki.

bmw
dėl pasieniecio profesijos as pagalvociau gerai dabar istojau ir gailiuosi ypac del bendrabuciu tvarkos nes jei palikai tel krautis ir pats isvarei tai pasiaiskinimas jie vilioja cia zmones stipendijas tipo duoda bet kai pasirasai sutarty kad penkis metus atidirbsi tada pasirodo ju tikrasis veidas stipendijas prapisi uz maziausia suda o jau norėsi išeit tai mokėsi bapkes vienu zodziu alga penkis metus nebus didesne kaip 1200 i rankas sudas cia istot lengva fizo nier kas veik darbas irgi sunkus mokytis tai dahuja viska kaltreikia gauni tris neigemus stipke atima tai pagalvokit ar verta

labai idomu
sveiki, gal galite atsakyti kas zinote? ar praeiciau del tokiu dalyku? 1. nera viso pilno dancio(nuluzes)2. kai jauna buvau retkarciais nualpdavau, bet dabar viskas susitvarke jau kokie 4-5m. 3.koks turi buti ugis ir svoris maziausias, kad praeiciau. raso 17 indeksas turi buti, tai jei mano ugis 157 ir sveriu 48, reikia man dar priaugti 17 kg??????;o ?4. Jei turedavau galvos skausmus pries 4-5 mar praleistu jeigu dabar viskas gerai?

Tim
Sveiki , ar kas nors bandysite stoti i mokykla nuo sausio?

Karlo
Tim rašė: Sveiki , ar kas nors bandysite stoti i mokykla nuo sausio?
Jo, bandysiu stot ir aš. Cmek praėjau ir trečiadieni dokumentus vešiu i rinktinę

EEE
labai idomu rašė: sveiki, gal galite atsakyti kas zinote? ar praeiciau del tokiu dalyku? 1. nera viso pilno dancio(nuluzes)2. kai jauna buvau retkarciais nualpdavau, bet dabar viskas susitvarke jau kokie 4-5m. 3.koks turi buti ugis ir svoris maziausias, kad praeiciau. raso 17 indeksas turi buti, tai jei mano ugis 157 ir sveriu 48, reikia man dar priaugti 17 kg??????;o ?4. Jei turedavau galvos skausmus pries 4-5 mar praleistu jeigu dabar viskas gerai?
Dėl danties praeisi. Tai jai mato tavo ligos istorijoje kas tau ten buvo nutike, tai gal ir prisikabins, bet jai nėra, tai nieko nesakyk ir viskas. Yra klausimų ar buvai nualpęs, bet aš kadangi nebuvau, tai man nieko nesakė.

Karlo
Tim rašė: Sveiki , ar kas nors bandysite stoti i mokykla nuo sausio?
Būtų gerai susisiekt mum, vis idomiau, nei vienam :D Parašyk,866863245

Diana
sveiki, pagal kuria skilti 1 ar 2 siuncia praeiti cmek norint istoti i pasienieciu mokykla?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]