DEV

konkursinis balas

Girl
Laba diena ;) noreciau suzinoti, kuo skiriasi konkursini balas nuo perskaiciuojamuju pazymiu? Pagal ka reikia skaiciuoti stojamaji bala? Tarkim as noriu studijuoti VU. Siame universitete konkursinis balas skaiciuojamas pagal bendraja formule, i kuria ieina egzaminu pazymiu svertiniai koeficientai. As nesuprantu sio dalyko: kaip skaiciuoti pagal sia formule? reikia egzaminu pazymi dauginti is atitinkamo koeficiento ar kaip? Ar gerai supratau? ir tada apsiskaiciuoji pagal ta formule ir gauni konkursini bala, ir tuomet suzinai, ar gali istoti. Bet mane klaidina dar stai kas: tarkim islaikai valstybini egzamina ir jo balus dalini is 10 + 13, o mokyklinio egzo prie balo prideti reikia 3. Tai pagal ka reikia skaiciuoti stojamaji bala? Pagal ta bendraja formule ar pagal pazymiu perskaiciuojimus?
Girl
perskaiciau kitu pasisakymus ir suzinojau, kad tas svertinis koeficientas vadinamas pereinamuoju balu. Ir pvz. psichologijai reikia matkes 35, tai cia 35%? Ar tai yra egzamino balai? Procentai? Ar reikia egzo pazymi daugint is 35? Buk gera, administratore, paaiskink jei gali ;) busiu lb dekinga.
Administratorius
na ir davei man užduotį penktadienio vakarą :)žodžiu, į tą formulę sustatai jau perskaičiuotus pažymius, juos daugini iš svertinių koeficientų ir gauni stojamąjį GALUTINĮ balą. svertinis koef.nėra pereinamas balas.
Taip, ne mažiau 35 proc, tačiau nebūtinai- kasmet juk keičiasi stojančiųjų lygis, tas procentas gali ir mažėti, ir didėti. Nemoku aiškiau paaiškint, paskambink man, papasakosiu aiškiau:)
Girl
nu supratau. Bet reikia stojant i VU skaiciuot pagal sia formule ar pvz. valstybinio egzo bala dalinti is 10 + 13?
Administratorius
skaičiuos viską jie pagal savo pateiktą formulę, nieko papildomai nedalinant ir nepridedant
vika
sveiki. kaip reikia suskaiciuot mano konkursini bala? matematika vbe 80, lietuviu vbe 80, istorija vbe 40, anglu A lygis 9?
Anna
Galima jį apsakičiuoti čia : http://www.lamabpo.lt/skaiciuokle
Tereikia įvest savo brandos egzaminų rezultatus, metinius pažymius, pasirinkti mokymosi sritį ir norima specialybę :) geras labai dalykėlis :))
Mindaugas2011
Ten balus reikia irasyti egzaminu ? nes man raso , kad neteisingai
ISM priėmimas
To vika / Mindaugas2011 savo konkursinį balą galite apsiskaičiuoti parsisiuntę skaičiuokle iš čia: http://www.ism.lt/index.php/95628 . Reikia pasirinkti egzamino lygį, įrašyti procentus bei pasirinkti metinio pažymio dalyko lygį ir viską paskaičiuoja. Pvz.: vikos konkursinis balas būtų 18 .
enim
Sveiki,. Koks turi būti konkursinis balas,kad įstotum į VU Vf?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]