DEV

dizainas/juvelyrika/reklama KUR STOTI?

aliaol
Sveiki. :}
Žodžiu, turiu bėdą, nežinau KUR STOTI. :D
Mane nuo 4os klasės žavi interjero dizainas. Iki šiol negaliu atsikratyti šios minties. Esu žmogus prie meno, todėl manau, kad interjero dizainas man visai tiktų.
Dar mane žavi aprangos dizainas, juvelyrika, reklama...
Kas labiausiai užknisa, kad aš nemoku ieškoti informacijos. Gal kas galit pasakyt kokius dalykus rinktis 11 klasei, kad galėčiau studijuoti kažką iš tų 4 dalykų...? :/

Aš visiškai negabi tiksliesiems mokslams. Bet jei gerai suprantu, tai matematikos tikrai reikia interjero dizainui..

Labiau vilioja studijos užsienį (Londone arba Kopenhagoje), tačiau jei ten neįstočiau, galvoju apie Kauno kolegijos Justino Vienožinskio menų fakultetą...

Žodžiu, jei kas nors ką nors suprato, prašau pagalbos ir kuo daugiau informacijos tais 4 dalykais. Dėkoju!
agniete
mane taip pat domintu interjero dizainas uzsienyje taciau labiau i pietus,ispanija,esu baigusi dailes mokykla.labai dekinga uz bet kokia pagalba
Gitaa
Jai nori įstoti į interjero dizainą būtinai turi būti baigus dailės mokyklą? Man labai patiktų dizainas, bet jai būtinai reikia baigti dailės mokyklą tai man jau per vėlu... O dizainui reikia fizikos ar matematikos? Nes man kaip tik šie dalykai nelabai sekasi... O kokius dalykus reiktu 11 klasej rinktis? Labai prašau atrašykit, tikrai labai svarbu. Iš anksto Ačiū ;)
Karolina
Kur stoti? as esu Karolina Adamkevičiute , gyvenu pasvalio raj. Mane zavi renginiu organizavimas , ne viena esu surengus , noreciau suzinoti , kur stoti, ir kokiu mokslus rinktis .
Gitaa
Prašau gal galit atsakyt?
Sima
Tai as, kiek domejausi, pagr. reikia tik lietuviu ir uzsienio kabos, jeigu stojant i dizaina. O toliau galetumet rinktis humanitarini profili tiesiog. Nei tos matematikos reikia, nei fizikos, tokiu sunkiu tiksliu ir as neimu :D

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]