DEV

Klauskite visko apie V. A. Graičiūno aukštąją vadybos
mokyklą

Administratorius
Čia laukiame įvairių klausimų apie V. A. Graičiūno aukštąją vadybos mokyklą
Kami
Kokiu egzaminu reikia norint istoti i turizmo administravima? Kokiu dalyku metiniai balai svarbus stojant?
AVM priėmimas
Stojant į Turizmo studijų programą konkursinį balą sudaro istorijos, lietuvių kalbos ir užsienio kalbos brandos egzaminų pažymiai bei matematikos arba geografijos metiniai pažymiai.
Gabija
Sveiki, laikiau tris egzaminus, mokyklinius. biologija-7, istorija-8, lietuviu-5. Kokia spec. labiau tiktu? Ir ar istociau? Metiniai: anglu-7 ir matematika-7 (B lygis).
Aciu.
AVM priėmimas
Miela Gabija, dėl specialybės pasirinkimo ir įstojimo galimybių būtų tikslingiausia Jus pakonsultuoti žodžiu. Su mumis galite susisiekti: Kaune, Kęstučio g. 57A, tel. 8-37-320281, Vilniuje, Žvejų 14, tel. 8-5-2001566.
Aurelija
Laikiau:lietuviu-58, istorija-7, ir matematika-6.Ar man imanoma butu istoti kokia nors specialybe sioje mokykloje(finansuojama)?
masai
sveiki,noreciau suzinoti,ar neakivaizdines studijos vyksta pas jus kiekviena sestadieni istisus metus..ar yra nustatyti kokie menesiai,kada reikia atvyksti sestadieniais?aciu.
Varlius
Laba,norejau paklausti,jei istoji i mokama studiju programa,dali pinigu reikia iskarto sumoketi?Jei taip,tai ar yra galimybe atideti trumpam,ar bent moketi kas menesi,kad taip skaudziai per kisene neitu?
AVM priėmimas
Miela Aurelija, šiuo metu pagal LAMA BPO sistemos rezultatus ir sudarytas geriausiųjų eiles, mūsų institucijoje yra likę valstybės finansuojamų vietų tik į tris studijų programas: Teise Kaune (mažiausias konkursinis balas asmens gavusio finansavimą yra 17,34), Marketingo vadyba Vilniuje (konkursinis balas 14,22) ir Tarptautinis verslas Kaune (konkursinis balas 13,96). Kaip žinote antrame LAMA BPO priėmimo etape dalyvaujantys stojantieji gali keisti tik prioritetų tvarką į pasirinktas studijų programas ir institucijas, bet ne įrašyti naujus pasirinkimus. Jei dar kils klausimų prašome skambinti mums telefonu: 8 37 320281.
AVM priėmimas
Sveiki, ištęstinės (ankstesnis pavadinimas - neakivaizdinės) studijos mūsų institucijoje vyksta beveik kiekvieną šeštadienį, išskyrus vasaros laikotarpį ir valstybinių švenčių metu. Taip pat kaip ir nuolatinėse studijose yra sesijų laikotarpiai, kuomet vyksta egzaminai. Jei visus egzaminus išlaikote numatytomis egzaminų datomis, tuomet nereikia atvykti į įstaigą per perlaikymams skirtas savaites. Tikiuosi atsakiau į Jūsų klausimą?
AVM priėmimas
Metinė studijų įmoka yra dalinama į dvi dalis ir mokama du kartus per metus, t.y. iki rugsėjo 2 d. už rudens semestrą ir iki vasario 2 d. už pavasario semestrą. Jei nėra galimybių sumokėti studijų įmokų nustatytais terminais, tuomet suteikiame galimybę mokėti dalimis pateikus atitinkamus dokumentus (pažyma apie šeimos sudėtį, pažyma apie gaunamas pajamas per tris paskutinius mėnesius, bedarbio pažyma) bei parašius prašymą dėl mokėjimo dalimis. Taip pat yra galimybė teikti prašymą valstybiniam studijų fondui dėl paskolos suteikimo studijų laikotarpiu.
AVM priėmimas
INFORMACIJA. Primename, kad paraleliai su LAMA BPO priėmimu vyksta ir tiesioginis priėmimas į V. A. Graičiūno aukštąją vadybos mokyklą (AVM), į mokamas studijų vietas. Tuo būdu suteikiama galimybė neįstojusiems per LAMA BPO sistemą, dalyvauti konkurse į likusias mokamas studijų vietas AVM.
Ina
sveiki, esu jau pasirasiusi su AVM studiju sutarti ir sumokejusi semestro imoka. Noreciau paklausti jei nutraukciau studiju sutarti ar grazintumete imoka ar bent jos dali?
AVM priėmimas
Miela Ina,
Kviečiame kreiptis į mus tiesiogiai ir aptarsime Jus dominančius klausimus.
Klemis
Kaip darbdaviai vertina jusu diploma?
krista18
esu 12-toke,mano mokymosi vidurkis 8,9 visi A lygiai.Kaip issilaikysiu egzaminus sunku pasakyti,taciau noreciau paklausti ar butu ymanoma istoti su lietuviu,biogijos,istorijos egzaminais,be anglu egzamino,bet su metiniu pazymiu A lygiu?Jei galima tai kokiomis mokslo kryptimis ?
krista18
esu 12-toke,mano mokymosi vidurkis 8,9 visi A lygiai.Kaip issilaikysiu egzaminus sunku pasakyti,taciau noreciau paklausti ar butu ymanoma istoti su lietuviu,biogijos,istorijos egzaminais,be anglu egzamino,bet su metiniu pazymiu A lygiu?Jei galima tai kokiomis mokslo kryptimis ?
VilmaAa
Kokių egzaminų reikia norint studijuoti marketingo vadybą?
blacksheep
Mane irgi domintų klausimas "kokių egzaminų reikia norint studijuoti marketingo vadybą?" ir su kokiais rezultatais galima būtų įstoti ?

AVM priėmimas
Norint stoti į Marketingo vadybos studijų programą, reikia šių įvertinimų: matematikos, lietuvių ir užsienio kalbos egzaminų [/b] ir [b] istorijos metinio pažymio .
Konkrečiai nurodyti, su kokiais rezultatais galima užtikrintai įstoti į šią studijų programą, negalime, nes tai priklauso nuo bendro stojančiųjų rezultatų lygio.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]