DEV

nezinau kur stoti

Rūt.
Biologijos, chemijos ir lietuvių kalbos egzaminų.
Tedeusas
asiu uz pagalba rut....
Anonimas
Norėčiau paklausti,kur toliau galima tęsti studijas,baigus taikomąją biologiją?
Rūt.
Pacituosiu, tai ką pavyko rasti: "Baigus taikomosios biologijos studijų programą studijas galima tęsti biologijos, ekologijos, terapijos, edukologijos, vadybos ir kitose biomedicinos ar socialinių mokslų srities magistrantūros programose". ;)
Anonimas
ačiū ;)
Giedrė
Esu būsima 11-okė,norėčiau stoti į taikomąją biologiją kokias pamokas turėčiau rinktis A lygiu,o kokias B lygiu?
anton
chemijos egzaminas reikalingas norint studijot ekologija ir aplikotyra ar agronomija ?
Rūt.
Anton, reikalinga chemija arba matematika, turbūt reikia kiekvienoj mokslo įstaigoj atskirai pažiūrėt. :) Anonimas, galėtum atsakyt į Giedrės klausimą. :)
Mindaugas
Matematika V 8%
Lietuviu.k V 43%
Istorija V 7%
Geografija M 7.
Kur galeciau istoti su tokiais egzaminais?
Kestas
Sveiki. Laikiau 2 egzaminus, lietuviu mokyklini ir anglu valstybini, mane domintu studijos kolegijoje, taciau nezinau kokias specialybes butu galima rinktis turint sitokius egzaminus. Zinau, kad su dviem egzaminais galima istoti tik i mokama vieta. Gal galit kasnors man padeti ir suteikti informacijos apie galimas specialybes?
Labas
Sveiki, klausimas, ka reiketu rinktis mokykloje ir kur geriausiai studijuoti, jei kaip profesija noreciau pasirinkti farmaceptika? :]

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]