DEV

TEismo medicina

irute
LAbai noriu studijot teismo medicina tik nesuprantu .... Ar iskarto reikia studijoti kmu medicina o paskui po 6 metu reikia stoti i teismine medicina ? I rezedentura? Ar tai yra kazkaip kitaip ? Vienu zodziu paaiskint kas ? kas supranta sita reikala ?
eclipse
man taip labai įdomu..gal kas žinot???
Jis
tai ta teismo medicina tik ar nemorge darbas? manau kad reikia stoti i medicina ir paskui rinktis ta specialybe. Arba geriausiai rasykit univerui, paaiskins
Marakaya
Mano ziniomis Vilniuje yra teismo medicinos ekspertu rengybos centras.
Ieva
Norint studijuoti teismo medicina reikia baigti medicinos magistra, o tada stoti į teismo medicinos rezidentūrą. Mano žiniomis kito kelio nėra.
Ruta
Mano dukra nori studijuoti teismo medicina.Noreciau suzinoti kuriame universitete LT ji galetu studijuoti
Aurimas
Norint studijuoti teismo mediciną kelias toks: 6 metų medicinos studijos LSMU MF arba VU MF, po to 4 metų teismo medicinos rezidentūros studijos VU MF. Viso studijų trukmė - 10 m.
živile
o ar mokslas mokamas?
pingviniene
Sveiki,baigiau vidurine mokykla 2010,laikiau tik 2 egzamenus: lietuviu kalba -mokyklinis 5 uzsienio kalba -valstybinis-76 Ar imanoma butu istoti i teismo medecinos mokslus ?
Gabrielė
Sveiki, kokių reikia egaminų norint stoti į teismo mediciną?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]