DEV

verslo vadyba ir viesbuciu administravimas vln universitetuose

editute
labas vakarelis:)seip db nuotaikos nekokios..gal galite man padeti?noriu studijuoti vilniaus universitete verslo vadyba ar viesbuciu administravima.kurios specialybes reitingai aukstesni?ar anglu kalba labai reiksminga siose specialybese?kiek balu reikia anglu k. joms?viska papasakokit apie jas...labai prasau..dekoju Jums is anksto..
Administratorius
kurio reitingai aukštesni- aš nežinau, žinau tik tiek,kadVU tikrai neturi viešbučių administravimo studijų programos. Apskritai, VISUR reikalinga užsienio kalba, nes būtent ja parašyta daugelis vadovėlių, vyksta visokios paskaitos/seminarai bei ši kalba yra oficiali vakarietiškų šalių verslo kalba.Net ir kalbant apie viešbučius- be anglų kalbos sunkoka...
editute
noreciau, kad kuo daugiau papasakotumete apie verslo vadyba universitetuose..aciu:)
živilė
ar galima i sia specialybe stoti po 10 klasiu ir kur?
monika
vu verso vadyba ir viesa administravima reikia matematika,istorija, lietuviu ir metiniu anglu istos matkes ir lietuviu..
Administratorius
Į universitetą ar kolegiją niekur neįstosi be vidurinio išsilavinimo.o ar yra kas nors panašaus profesinėse mokyklose- tikrai nežinau, nors esu girdėjus, jog yra kažkas pan į turizmo darbuotojo specialybęs ar pan.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]