DEV

verslo vadyba ir įstaigų administravimas
vu.kas?kur?kaip?padekit..

editute
ka tureciau znoti apie vln universitetuose įstaigų administravima?kokių egzaminų reikia?kokie dėstomi dalykai?labai aciu:)
Administratorius
VU vadybai ir verslo administravimui reikalingi egzaminai:
Matematika
Istorija
Lietuvių k.
metiniai dalykai:
Užsienio k.
Lietuvių k.
Matematika
Istorija
o ko ten moko ir ką dėsto:Užsienio kalba,aukštoji matematika,civilinė ir darbo teisė,politologija,psichologijos įvadas,logika (pasirinktinai), sociologijos įvadas,filosofija,socialinė psichologija (pasirinktinai),tikimybių teorija,kalbos kultūra.Statistika,mikroekonomika,makroekonomika,vadyba,verslo studijų įvadas,informatika,informacijos ir komunikacijos technologijos,marketingas,ekonometrija,kompiuterinis sprendimų modeliavimas,kainodara ir konkurencija,tarptautinė ekonomika,pinigai ir kreditas,paslaugų vadyba, informacinės sistemos.
Darbo ekonomika,verslo operacijų valdymas,įmonės išlaidų valdymas,verslo strateginis planavimas,verslo globalizavimas,eksporto valdymas,turto ekonomika ir vertinimas,personalo vadyba,įmonės ir jos produkcijos konkurencingumas,finansinė apaskaita,verslo etika,organizacijų sociologija,
Prekybos įmonės vadyba,prekių mokslas,logistika,paslaugų vadyba,komercijos informacijos šaltiniai,užsienio prekyba,transporto sistemos,įmonės finansai,finansinė apskaita,valdymo apskaita. Finansinė apskaita,valdymo apskaita,auditas,finansinė analizė,įmonės finansai,verslo strateginis planavimas.
Studijų krypties specialaus lavinimo atšakos "draudimo vadyba" dalykai
Draudimo teorija,turto ekonomika ir vertinimas, rizikos teorija,draudos matematika,įmonės finansai, investicijų valdymas,draudimo paslaugų marketingas, draudimo ir rizikos vadyba, finansinė apskaita, valdymo apskaita, draudimo teisė
Brigita
o vadybai ir verslo administravimui reikia matematikos egzamino valstybinio, ar uztenka mokyklinio?
Gintaryte69
pasirinktinai. Bet daugiau sansu istot i universiteta su valstybiniu.
Administratorius
teisybė :)
Sandra
O jei tikiuosi islaikyti matematikos ir lietuviu valstybinius >90 proc, bet nesijauciu tvirtai del istorijos (matyt, bus 50- 60proc...), ar turiu sansu istoti cia? metiniai visu - 9.
Raimonda
mane domina vadyba,iskart noriu suzinoti ka reikia laikyti,pasirinkciau a lygi,ar tikrai istorija tokia svarbi?man jin nelabai sekasi ir net nelabai patinka,kokia tai turi reiksme stojant i vadyba?
...
Sveiki,mazu galite pasakyti kokias pamokas rinktis kad istoti i verslo vadyba?
egle
sveiki.noreciau paklaust kokiu egzaminu reikia stojant i imoniu ir istaigu administravima kolegijoje?
Augustinas
kokių mokslų reikia stojant į politologiją?
Saulėgrąža
Raimonda, istorija tau reikalinga tikrai
ToMaS
aš norėčiau sužinoti daugiau apie verslo vadyba nes noriu buti ekonomistu arba versliniku tolimoje ateityje gal galite patarti kas geriau ir ko reikia man tiksliai lietuviu anglu istorijos ir matematikos? ir kokius egzaminus rinktis? valstybinius ir kokius mokyklinius?
Martynas
Sveiki,as taip pat planuoju studijuoti versla vadyba,taciau kolegijoje,taigi klausimas butu toks-ar stojant i kolegija pakanka mokykliniu egzaminu? Aisku lt valstybinis,taciau kiti mok. Ir ar reikalinga uzsienio kalba ar tik dalykai-lietuviu,istorija,matematika?
Kaunas
aš norėčiau sužinoti daugiau apie verslo vadyba nes noriu buti ekonomistu arba versliniku tolimoje ateityje gal galite patarti kas geriau ir ko reikia man tiksliai lietuviu anglu istorijos ir matematikos? ir kokius egzaminus rinktis? valstybinius ir kokius mokyklinius?

Gal galėtumėt atsakyt į šiuos visus klausimus, nes aš taip pat šitą sužinot noriu, ačiū.
kakaka
o ar užtenka vienos užsienio kalbos? ir ar ją reikia mokykloje baigti a lygiu? ir ar būtina laikyti egzaminą valstybinį?
Viktorija
norėčiau paklausti kokių dalykų reikia? ar kokių nors gamtos mokslų reikia? vienos užsienio kalbos užtenka? pasakykit kokias pamokas pasiimti tuėčiau norint studijuoti šia specialybe?
Gintare
Sweiki.Noreciau jusu issamesnes informacijos apie verslo vadyba.Jeigu nesunku,galite pasakyti kokie turi buti metiniai ir walstybiniai egzai,kad butu normalios galimybes istot.? Esu labai pasimetusi.Lausiu atsakymo;)
Liuu
http://www.kurstoti.lt/index.php?forum&topic=719
Polas
Kokiu valstybiniu egzaminu reike studijuojant versla ir vadyba ? Ar butina matematikos valstybinio ? Nes man matematika isviso nesiseka..
karoce
ko reikia ant bakalauro kokiu deku ir ko reik baigiusem ?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]