DEV

Noriu stoti i marketinga, reklama! PRASAU PADEKIT.

Lurie
Sveiki visi, prasau padekit,noriu stoti i marketinga.
Kokie egzaminai reikalingi ir kokie LT universitetai?
Isanksto aciu!
Lurie
Zmones, Help!
simona
tik nestok i VIKO nes studijos nekokybiskos.ner ten ka veikt,diplome bus irasyta vadybininko kvalifikacija, o darbo po studiju nebus. Beje, reklamos magistranturos niekur nera, tai liksi su beverciu diplomu stalciuj ir emigruosi kaip visi mano grupiokai ir as.
Brigit
Tai va dėl reklamos ir aš galvoju. yra dar kur nors be vu lietuviu filologijos irreklamos bei ktu reklamos? Gal nusimato ateityje kurnors? Kažkaip neteko naujienų girdėti,o į filologiją ar ktu nenoriu..
VDU
Sveiki,

Nuo šių metų Vytauto Didžiojo universitetas siūlo Marketingo vadybos bakalauro studijas ir reklamos vadybos magistro studijas.

Stojant į marketingo vadybą reikia:
-> Matematikos egzamino;
-> Lietuvių kalbos egzamino;
-> Užsienio kalbos arba Istorijos egzamino;

Taigi kviečiame rinktis studijas Vytauto Didžiojo universitete :) Metinė studijų kaina 3892 Lt. Žinoma tikimės , kad jums pavyks gauti krepšelius ir už studijas nereikės mokėti.

Vytauto Didžiojo Universiteto,

Studijų marketingo tarnyba
K. Donelaičio g. 52-114, LT-44248 Kaunas
Telefonas (8 37) 323 206
Faksas (8 37) 323 621
El. paštas darbuotojai@smt.vdu.lt
Facebook: VDU moksleiviams
Viktorija
Sveiki, noriu studijuoti marketingą ir esu pasimetusi kurį universitetą rinktis, tai yra VDU ar KTU. Žvalgiausi į mokamus dalykus ir KTU universitete gąsdina matematika ko pasigedau VDU, be to pastarąjame gausu pasirenkamų dalykų. Apskritai šios studijų programos veda ta pačia linkme ar ne? Patarkite man kaip tiksliųjų mokslų bijančiam žmogui... Labai lauksiu nuoširdaus atsakymo ir tikiuosi liksiu suprasta! Iš karto dėkoju!
Aistė
Aš nelaikiau ,matematikos ir anglų egzamino ,įmanoma būtų įstot į marketingo vadybą?
Buenita
Iš savo patirties galiu pasakyti, kad įstojau mokytis ir tas diplomas man nieko nei reiškia, nei duoda. Todėl atradau save marketingo srityje ir mokiausi namie savarankiškai <a href="http://www.webconsulting.lt/konsultacijos-verslui/seo-paslaugos/">seo</a>. Paskui nuėjau į seo kursus webconsulting.lt esu patenkinta, nes dabar galiu dirbti.
Seržantas
Aš niekada nesitikėjau, kad vis dar yra sąžiningas skolintojas. šį rytą gavau p. Theodorei 15 000 eurų paskolą, galite susisiekti su juo el. paštu: theodorejamesonfinance@gmail.com
yattsukeru
Turint didelį norą tobulėti ir mokytis, net nebūtina siekti diplomo ir tokioje srityje kaip marketingas galima puikiausiai mokytis savarankiškai ir papildomai tobulintis kursuose. Kažkada mane labiausiai sudomino SEM (SEO marketingo) sritis, kurioje ir pradėjau dirbti savo asmeninių pastangų dėka (mano SEO/SEM paslaugų svetainė: www.seoart.lt). Todėl net jeigu neįstosite, kur norite, ar suvoksite, kad pasirinkote klaidingai - niekada ne vėlu mokytis, kad ir be kitų pagalbos!
akela
Rekomenduoju seo mokymus seo akademijoje http://www.seoakademija.lt/

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]