DEV

Noreciau paklausti

Cofe
Sveiki, noreciau suzinoti kokia yra vieno (puses) kredito kaina? Esu baigusi kolegija, taciau siais metais planuoju stoti i VDU papildomas studijas kolegiju absolventams tam, kad veliau galeciau studijuoti magistra. Keik supratau studijuojant mokama puses kredito kaina, o kokia ji yra?
Tomas
kiek šiemet vf vietų bus biotechnologijose?
VDU
Sveiki Pijau, Visus atsakymus į savo klausimus gali rasti VDU internetinėje svetainėje http://www.vdu.lt/lt/page/show/583. Čia rasi studijų programas, o VDU stojimo taisyklės 2012 m. rasi ir studijų kainas. Studentams gali būti skiriamos vienkartinės, socialinės ir skatinamosios (už gerą mokymąsi)stipendijos.
VDU
Sveiki, noreciau suzinoti kokia yra vieno (puses) kredito kaina? Esu baigusi kolegija, taciau siais metais planuoju stoti i VDU papildomas studijas kolegiju absolventams tam, kad veliau galeciau studijuoti magistra. Keik supratau studijuojant mokama puses kredito kaina, o kokia ji yra? Sveiki, bendroji informacija apie priėmimą į papildomąsias studijas ir kreditų kainas teikia VDU Akademinių reikalų tarnyba Laisvės al. 53-203, 44248 Kaunas Telefonas (8 37) 327 963 El. paštas sg@art.vdu.lt
VDU
kiek šiemet vf vietų bus biotechnologijose? Sveiki, biotechnologijos studijų programa organizuojama šiais metais pirmą kartą, todėl tikslų skaičių sunku pasakyti.
Tomas
o maždaug kiek ? į kiek orentuotis?
VDU
o maždaug kiek ? į kiek orentuotis? Sveiki Tomai, pagal ministro įsakymą "MAŽIAUSIAS GALIMAS STUDENTŲ SKAIČIUS ATSKIROSE STUDIJŲ PROGRAMOSE PAGAL STUDIJŲ KRYPČIŲ (STUDIJŲ PROGRAMŲ) GRUPES" mažiausias skaičius priimtųjų gali būti 8 žmonės, taigi nuo 8 ir daugiau gali būti priimta :)
Laura
Sveiki, noreciau suzinoti ar yra galimybe stojat i viesaja komunikacija tiksliam konkursiniam balui nustatyti skaiciuoti 10 klases atestato IT pazymi, jei 11-12kl to nesimokiau ir metinio pazymio neturiu?
loveit
Sveiki, ar galima tikėtis įstoti i aplinkotyra ir ekologija su 14,66 KB? Kiek maždaug studentų gali būti priimta į vf vietas šioje studijų programoje? Dėkui.
VDU
Sveiki, noreciau suzinoti ar yra galimybe stojat i viesaja komunikacija tiksliam konkursiniam balui nustatyti skaiciuoti 10 klases atestato IT pazymi, jei 11-12kl to nesimokiau ir metinio pazymio neturiu? Sveiki, pažymiai skaičiuojasi tik iš 12 klasės brandos atestato.
VDU
Sveiki, ar galima tikėtis įstoti i aplinkotyra ir ekologija su 14,66 KB? Kiek maždaug studentų gali būti priimta į vf vietas šioje studijų programoje? Dėkui. Sveiki, 2011 m. mažiausias konkursinis balas į šią specialybę į VF vietą buvo 14,46. taigi įstoti į VF vietą galite. kiek konkrečiai bus priimta studentų į VF vietas sunku pasakyti kadangi konkursas vyksta visos Lietuvos mastu.
Nutella
Sveiki, ar galėtumėt man pasakyti,skiriasi rinkodaros studijos nuo marketingo? Kadangi dabar studijuoju multimedijos dizainą, tačiau esamo universiteto paskaitos nuvylė, nusprendžiau grįžti ir studijuoti Lietuvoje. Tik va, bėda, kad niekas neišaiškina, kuo skiriasi ir kas turi daugiau perspektyvų. Martynas
Sun_shine
Sveiki,norėčiau paklausti, ar tikrai teisės studijos nuo 2 ar 3 kurso vyksta anglų kalba?
SAULĖ
Sveiki, noriu tapti fotografe, kiek manote naudinga studijuoti ir ar tikslinga stoti į VDU? Ačiū.
xxx
ar galima šiame universitete pratęsti lietuvių filologiją, jeigu aš mokiausi kolegijoj ir noriu baigusi kolegiją pratęst mokslus universitete, kad gaučiau universiteto diplomą?
Agnė
Laba diena. Stojant į diplomatija ir tarptautiniai santykiai stojant iš kitos specializacijos reikia mokytis papildomų dalykų, kurie yra mokami. Turi susidaryti 60 kreditų. Vdu tinklalapyje rašoma, kad 1 kreditas kainuoja 50% įprastos kainos. Kaip sužinoti man kainuotų tie 60 kreditų?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]