DEV

Egzaminai norint studijuoti menus

actor
sveiki. idomu ar kam nors iš jūsų yra tekę stoti studijuoti kokią nors vaidybą ar muziką, pvz.? administratorius minėjo, kad valstybiniai egzaminai pomokykliniai yra nesvarbūs, o reikalingieji yra laikomi pačiame univesitete, su 3 turais ir panašiai.

nuskambėjo ganėtinai sunkiai ir šiaip - painiai, bet ar kas nors jau yra praėjęs tuos dalykus? o gal bent jau pažystamų turi ar plačiau apie tai žino?

labai įdomu. dėkui už atsakymus
ika
dazniausiai jokiu egzu nereikia ti kreikia jau pas juos issilaikyti stojamuosius egzaminus.kai kur reikia savo darbus nuvesti (dailes)
Egle.
O KAIP IŠYIKRŲJŲ YRA SU RUBŲ DIZAINO STUDIJOMIS.
Ar taip pat kaip ką tik minėjote?
Ar čia jau reikia mokykloje laikomų egzaminų? Ir kokių jeigu to reikia? AČIŪ.
Administratorius
hmm, žiūrim..drabužių dizainas.. yra kostiumo dizainas VDA(Piešimas (stojamasis),Kompozicija (stojamasis)), aprangos dizainas Vilniaus kolegijoj(egzaminai:Lietuvių k.,Piešimas ir kompozicija (stojamasis)), KTU ir ŠU siuvinių dizainas ir technologija (egzaminai:Matematika,Lietuvių k.,Fizika ,
Užsienio k.).va.
Egle
Ačiū už pateiktą informaciją. :)
Turiu dar vieną "didelį" klausimą. Gal būt čia ne ta forumo vieta kurioje galėčiau gauti patarimų, bet gal būt...
Taigi, bėda ta,nuo mažens kalbu, žinau kad gyevnime nieko neįsivaizduoju savęs darant išskyrus DAILĘ konkrečiau nuolatos svajoju apie rūbų dizainą, esu tikra, kad to noriu, kad tai mano gyvenime tikslas.Dailę iki šiol mokinuosi 8metai ir nežadu sustoti ;) visa kita taip pat tvarkoje, laki vaizduotė manau sugebėjimai, pasitikėjimas ir t.t bet... Žinau, kad tai labai rizikinga, suprantu, kad dailė ta sritis kurioje reikia turėti ir duag pinigų ir pažįstamų norint "prasimušti"... Tikiu, kad galima viso to pasiekti ir gabumais, gal būt kažką kažkuo nustebinti. Tačiau mane kuo toliau tuo vis dažniau perspėja žmonės, draugai, vyresni, netgi nepažįstami, kad DAILĖ - SKURDAS. Nuolatos kartoja, kad iš to nepragyvensiu ir t.t
Man tai nepatinka, aš tikiu, kad galiu kažko pasiekti, bet vis dėl to kartais sunerimstu "o jei..".
Tad nežinau... Norėčiau patarimo. Kaip elgtis, nors laiko dar likę iki stojamųjų, bet jis jis lekia taip greit.
Kaip pasielgti. Aš rizikuočiau, o jūs?..
Ar ši profesija ir užsienyje yra taip "neįvertinama"? Gal būt tenai raščiau "laimę"?

:)
karisha
galiu pasakyti tiek ,kad taip pat sieju savo gyvenima su dailes srytimi ir jai tu klausysi tokiu nesamoniu tai tikrai nieko nepasieksi,,kaip tiki dabar savimi taip ir toliau tikek kurk siek !siuo metu esu olandijoje mokausi ju kalbos kad galeciau cia studijuoti daile ,cia dailes menas laaabai vertinamas turbut kai cia pasieeksiu visu aukstumu tik tada mane ivertins ir lietuvoje nes lietuvoje gali to mokytis o veliau siekti tai uzsieni verstis...nes lietuva ne ta salys kurioje tu atrastum sau kokios perspektyvos su daile .
Aiho
Kokius dalykus reiktu stipriau mokytis? ir kokius egzaminu laikyti? norit stoti i dailes universiteta?
Kristina
Kokių egzaminų reikia, norint įstoti į aprangos arba interjero dizainą Kauno Kolegijoje?
Julija
klausimas karishai .pati mastau studijuoti menus uzsienyje.kaip tik ziurineju mokymo istaigas Olandijoje.gal galetum suteikti kokios informacijos , pvz :kur galima stoti , kokia stojimo tvarka. gal kokiu linku?labai noreciau su tavimi pabendrauti.
kvankievic@gmal.com
iveta
sveiki,. na ir as mastau stoti y kazka,susijusio su daile,. noriu y vda,. kokius egzaminus reiktu laikyt,ar reiks kokiu pamoku metinio pazymio,jei,tarkim,stociau y dizaina.? arba,butu dar nuostabiau,isvykti y uzsieni,. bet net neysivaizduoju nuo ko pradeti,. gal kas turite patarimu? is anksto labai dekoju.
Ewa
mano keli draugai anglijoje studijuoja grafini dizaina. is karto galiu pasakyti, jog istoti sunku tikrai nebuvo. jie siunte darbus i pati universiteta. vieno darbai labai patiko, buvo pakviestas pokalbiui. Kiek zinau, abudu laike dailes egzamina mokykloje, biologijos M, matematikos M ir anglu V. Jie mokesi East London universitete, Anglijoje. Kiek zinau, istoti nera sunku, nes draugai baige labai jau vidutiniskai mokykla. O siaip, tai jie labai atsizvelgia i motivacini laiska, tavo pasiekimus, poziuri i visa tai ir zinoma i atsiustus darbus jiems. tai tiek :)

pati taip pat turiu klausima..
Labai noriu studijuoti Music Media. Gal kas galetu pagelbeti. Kokiems egzaminams reiktu ruostis, kokius laikyti? kokius dalykus butina pasirinkti A ar B lygiu. I anksto dekui ;)
Dovile
sveiki, noreciau paklausti gal zinote koks yra dailes stojamasis egzaminas Kauno kolegijoje. Noriu stoti i Dailes pedagogika. prasau padekit ir suteikit informacijos. aciu :)
KeshukaZ
Lyg ir ten pataikiau,tai noriu klustelti kaip yra su muzika(gitara). Kur butu galima studijuot lietuvoj ir uzsieni,kokie reikalingi egzaminai ir reikalavimai? Kaip atrodo tas stojamasis egzaminas ir ar daug i tokius dalykus stojanciu buna?
Irma
norėjau paklausti ar norint stoti į daile reikia vežti daug savo darbu? ir ar į visus universitetus taip?
Laima
Planuoju stoti į fotografija... Gal kas nors žinote kokie egzaminai reikalingi?
Ernesta
Kokius egzaminus reikia išlaikyt kad patekt į vda mokslą dizaino studijos?
tralialia
o kaip su interjero dizainu? traukia vilnius arba ispanija ;}
marija
kokiu egzaminu mokykloj norint stoti i juvelyrika ?
Amanda
laba diena noreciau paklausti kokiu egzaminu reikia norint stoti i vilniaus kolegija, sukuosenu dizaina ? Labai prasau jei kas zinote parasykit busiu labai dekinga ;]
AUUUU
Laba diena,noreciau suzinoti i kur galima stoti jeigu noriu audiovizualini mena,laikysiu lietuviu V,anglu V ir istorija V,abejoju del anglu ar islaikysiu,tad gal pasiulytumete kur stoti.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]