DEV

Klausimai apie Tarptautinę teisės ir verslo aukštąją
mokyklą

Damn
Sveiki, įstojau į vnf/st, tai tikrai nereiks mokėt už mokslą?:D mama netiki...
Evelina
Sveiki mane domina tas pats klausimas kaip ir Damn :D istojau i turizmo industrija ir viesbuciu valgyma, vnf/st,kaip suprantu studijos bus nemokamos? kokiu budu galima prarasti sia stipendija? dar mane domintu kokios yra sutarties nutraukimo salygos? ar as galiu sutarti nutraukti kada noriu? aciu uz atsakyma
Evelina
dar mane domintu kokiam universitete as galeciau istoti i isligynamasia studijas?:)
TTVAM
Gavus studijų stipendiją, skirtumo mokėti nereiks, vadinasi, studijuosite nemokamai :)
TTVAM
Kada studentas netenka studijų stipendijos? Studijų stipendijos mokėjimas nutraukiamas jeigu:  pasibaigus studijų metams, studento studijų rezultatų vidurkis yra mažesnis negu mokslo ir studijų institucijos atitinkamos studijų programos ir formos to paties kurso studijuojančių studijų rezultatų vidurkis;  studentas nutraukia studijas arba yra iš jų pašalinamas. Jeigu studentas nutraukia studijas arba yra pašalinamas iš mokslo ir studijų institucijos jos nustatyta tvarka, gautos studijų stipendijos jam grąžinti nereikės. Daugiau informacijos apie studijų stipendijas galite rasti čia http://www.smm.lt/smt/abiturientams/docs/Studiju%20stipendiju%20informacine%20pazyma.pdf
julija
kaip vyksta mokslas istestiniu budu? atsiskaitymai?
TTVAM
Julija, tiek paskaitos, tiek sesija ištęstinių studijų studentams vyksta šeštadieniais.
louli
abas visiem! as visai susipainiojau,tai gal gali kas padet? pirmas klausimas tai del LPD. kas tai isvis yra?ar tik ne pasirenkamieji dalykai? nes ttvam puslapyje maciau,kad kazkur ji galima pasirinkti,vieni sako,kad pasirinkimai buvo jau birzeli,kiti,kad nieko nebuvo ir,kad bus tik rugpjucio vidury.ir ar man tai aktualu?nes as busiu pirmakurse. antras klausimas del LSP.duomenys bus ikelti rugpjucio pabaigoj? apsvieskit mane :)
TTVAM
Laba, louli, LPD - tai laisvai pasirenkami dalykai. Kol kas pirmo kurso studentams jų pasirinkti nereikia, jei bus šį semestrą, jūs būsite informuoti rugsėjo mėn. LSP duomenys bus patvirtinti artimiausiu metu, planuojama kitą savaitę. :)
Greta
Laba diena, norėčiau sužinoti kaina teisės studijų? :)
TTVAM
Laba diena, Greta, nuolatinių studijų metinė kaina yra 5700 Lt, ištęstinių - 3900 Lt. :)
benamis
benamis
kur apsigyventi????įstojau i ttvam norejau gyventi bendrike
Greta
Papasakokite plačiau apie ištestines studijas. Šeštadieniais vyks paskaitos, o kitomis dienomis?
TTVAM
Vieni studentai kooperuojasi ir nuomojasi butus, kiti - kreipiasi į kitų aukštųjų mokyklų bendrabučius.
TTVAM
Greta, taip, ištęstinių studijų studentams paskaitos ir sesija vyksta tik šeštadieniais, kitomis dienomis paskaitų nebūna.
Evelina
Kada bus patvirti LSP duomenyS?
liukis
su kokiu maziausiu balu buvo priimtas zmogus i vnf/st turizma?
Greta
Kas istojo i reklamos technologijas siais metais? Atsiliepkit :) pakvieskit i draugus facebooke: Greta Jasiulionyte, Toks Vytenis, Andrius Rumskas arba Kristina Olekaite. Laukiam kolegu :)
TTVAM
Evelina, atsiprašome už nesklandumus, artimiausiu metu bus patvirtinti duomenys. Kantrybės :) o jei labai prailgo laukti, rašykit, skambinkit LSP koordinatoriui Aivarui tel. +370 647 17 899, el. paštas lsp@sattvam.lt

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]