DEV

Stojant i Medicina.

LastMinute
Sveiki, esu labai prasotje situacijoje, esu 12 klasei, ir tik dabar supratau kad noriu stoti i Medicina, bet ar imanoma istoti i ja islaikius Lietuviu,Anglu,Matematikos,Istorijos egzaminus? beje kaip del stojamuju i medicina i uzsieni? gal kas domejosi ir galetu pasidalinti informacija, buciau labai dekingas nes tikrai nezinau ka daryt.....
atsakymas
neįmanoma. Stojant į mediciną reikalingas biologijos egzaminas.
Biologijos korepetitore
Esu Vilniaus Universiteto medicinos studentė ruošiu 11-12klasės mokinius biologijos valstybiniam egzaminui.Ruošiu tiksliai, aiškiai, atrenku tik reikalingiausią informaciją, esu paruošusi papildomas užduotis, kurios padėtų suprasti teoriją (pati iš biologijos valtybinio egzamino surinkau 100%). Taip pat jaunesniems mokiniams 5-10klasės galiu padėti užpilyti biologijos spragas ar tiesiog padirbėti papildomai pagal Jūsų pageidavimą. Jeigu būtų pageidavimas galiu atvykti į namus, už dvi akademines valandas 30lt, kaina nėra baigtinė, galime tartis. Skambinkite ar rašykite numeriu 862430288. Vilnius
Aiste
Sveiki, o kaip manote, ar su koeficientu 18.82 dar galima patekti siais metais i VU Medicina (nesvarbu, i mokama ar ne)?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]