amm?2012 11 29 • 78.58.61.238 cituotigal kas galetu placiau papasakoti apie kino dramaturgijos kursus, labai noreciu studijuoti sia sriti, bet bijau apsirikti, nes gal but ka nors ne taip supratau. Mano susidarytas vaizdas toks: cia zmones mokosi aiskiai reiksti savi mintis, ugdyti gebejima kurti, rasyti, moketi suprasti ir analizuoti tekstus. Stojantysis turetu buti kurybingas,dometis Lietuvos ir pasaulio kulturiniais reiskiniais. Jis turi tureti gerus rasymo gebejimus, fantazija, siek tiek dometis psichologija. Baigus sias studijas galima dirbti televizijoje,radijuje ar ivairiuose kitose firmose kur reikia kurti scenarijus, galima kurti reklama, pristatymus. Tai va toks mano susidarytas vaizdelis, tik man idomu ar darbas nera labai nuobodus ir varginantis, man pasirode,kad jam reikia daug menines kurybos, sugebejimu is nieko padaryti kazka, tai ar neapsirinku? ir dar kokia literatura man deretu paskaitineti pries stojant ir ar nereikia mokyklines istorijos, skaiciau,kad tereikia lietuviu ir uzsienio kalbos metinio pazymio. Beja kaip su istojimu,kogero sunku istoti???