DEV

Veterinarija užsienyje

10-okė dabar esu, bet jau šiais metais teks rinktis dalykus, taigi..
Galvoju apie gyvūnų psichologiją, bet tam, kaip suprantu, reikia pabaigti veterinariją. Kokius egzaminus reikia tam išlaikyti? Chemiją ir biologiją? (lietuvių savaime suprantama...) Ar labai gerais balais? Chemijoj ir Biologijoj kai kuriuose dalykuose nelabai gaudausi, norėtųsi sužinoti, ar labai ten tie egzaminai sudėtingi būna? Ir kur užsienyje galima tai studijuoti?
Svajonė pas mane didelė - norėčiau į JAV, bet kaip su gyvenimu ten? Šiaip noritn gyventi reikai žaliosios kortos, o kaip norintiems ten mokytis?

Dėkui už atsakymus, jei jie bus :)
Karolina
kazkada turejau ir as swajone istot i kauno veterinarijos universiteta, bet kaip ten istojo mano sese wisi norai praejo... bent jau kiek draugai sake tai arba uzsieni arba niekur veterinarija nestot, nes kaip mano sese cia pasimoke tai sake siaubas... pvz nors turetu laikyti negywus gywulius saldikliuose tai juos per wisas atostogas laiko nejuose o paskui zmones po atostogu turi tuos pazaliawusius gywulius pjaustyt... na ka zinau istikruju baisu ir seip mokytojai jai jau kyselio neduodi tai zmogus egzo neissilaikysi sake wienas yra mokytojas toks kad jai jau ten pas ji pakliusi be kisio neisilaikysi niekaip... sesuo pasakojo kad wiena grupioka jisia taip sunerwino kad jisai tam destytojui i snuki dawe per egza zodziu... nu wienu zodziu jai ir pasirinksi kaune mokytis tai sekmes tau didziausios : )
Greta
Labai sena tema, bet pabandysiu.Gal kas galit pasakyti kokius dalykus reiktu pasirinkti norint studijuoti Anglijoje? Ar matematika butina? Gyvenu Siaures Airijoje.Aciu is anksto
medi
MATEMATIKĄ rekomenduoju rinktis, bet gal ne pačiu aukščiausiu lygiu, na aš nesu Airijos švietimo ekspertas, bet logiškai mąstant, jos veterinarija tai mokslas ne tik apimantis gydymą, bet ir mokslas, primenantis detektyvinį serialą, maau kad matematikos gli reikėti, loginiam mąstymui išugdyti. Gyvūnai tai nežmonės, atėję nepasakys kas jiems yra, o šeimininkas gali neviską norėti sakyti, na nežinau. Aš tai rinkčiausi matematiką. Tada būtinai turi pasirinkti BIOLOGIJĄ ir CHEMIJĄ. Biologiją būtinai, kadangi čia yra pagrindas, chemija taip pat manau vaidina svarbų vaismenį medicinoje (vet.). Ir jeigu yra galimybė pasiimk ir FIZIKĄ, kadangi fizika neatsiejama nuo medicinos, kad suprastum įvairių aparatų veikimą, optiką ir visas kitas šmutkes, gali prireikti fizikos, na bet jeigu iki tol ją super išmanei, ir susigaudei, tai gali ir nesirinkti. O jeigu tau ji sunki, tada pasirink, kadangi geriau išmoksi.
medi
Žmonės, kurie ruošiasi studijuoti arba sudijuoja arba studijavo airijoje, anglijoje, škotijoje, mediciną, farmaciją, veterinariją, ir kitas programas susijusias su medicina ir sveikata, parašykite man el. paštu. Ir šiaip visi kiti bendraminčiai, galvojantys studijuoti UK 2013 metais rašykite man, paidalinsime jau žinoma informacija ir t.t. amgonnasal@gmail.com
medi
Sukuriau savo nauja bloga. Cia rasite surinta informacija apie stojima i UK, pats stoju 2013 metais, bandysiu stoti ir 2014 ( i kita universiteta) Ateik, i mano svetaine ir rask viska vienoje vietoje! http://www.studentas.eu - Emigracija. Studijos Anglijoje, Jungtineje Karalysteje. Nauja svetaine su tiksliausia ir geriausia informacija. www.studentas.eu
Ligita
Norėčiau veterinarija studijuoti užsienyje, bet mažai informacijos randu, kiek metų reikės tai mokytis, koks universitetas pats geriausias, ar sunku mokytis? Plačiau norėtųsi sužinoti.
veronika
Jau geriau studijuoti lietuvoj

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]