DEV

potraukis geografija :)

aurelija
prasau padeti. mane traukias link geografijos. kur galetu studijuoti kanors su siuo dalyku susijus. pagrindai tai kad butu galimybe Klp, bet neprosal butu suzinot ir vilniuj. aciu labai.
Administratorius
KU ir LKKA(kaune) yra reakreacija ir turizmas, KU- socialinė geografija. Egzai:
Lietuvių k.
Užsienio k. (anglų, vokiečių, prancūzų arba rusų k.)
Geografija

dar KU yra reakreacinė architektūra ir kraštotvarka (matematika, lietuvių ir piešimo stojamasis)- gal ir nelabai tinka, bet į tą pusę, manau.

VPU yra geografija- galėtum būti net ir pedagoge.
asss
noreciau paklausti ar KU aukstu balu reikia noritn stoti i reakrecija ir turizma?ir ka baigusi sia specialybe galiu dirbti?asiukas lb:)
Administratorius
aš asmeniškai tikrai neįsivaizduoju, kokie ten balai eina, reiktų žiūrinėtis pačiame univere ir klausti studentų jų forume.
www.ku.lt nuoroda į SA, o ten- forumas.
čia tik tiek, ką aš radau
Karjeros galimybės:
1) absolventai gali dirbti rekreacijos, bei turizmo industrijoje, savivaldybėse.
2) Absolventai gali tęsti studijas:
3) Rekreacijos ir turizmo magistratūroje, bei kitose magistratūrose.
Administratorius
dar su geografija galima žemėtvarką LŽŪU studijuot
_Giedre_
o gal zinot kokiu tiksliai egzaminu reikia norint i stoti i kauno verslo kolegija i turizmo ir viesbuciu administravima ? zinau kad istorijos ir lietuviu tai tikrai valstybiniu reikia o daugiau? ..
ACxDC
Norejau paklausti.... Ar imanoma istoti i LZUU, zemetvarka, nors jei nesimokai geografijos nuo 10kl. ?
Alina
Noreciau paklausti jei as noreciau mokintis KVTK turizmo administravima tai raso kad reikia istorijos, lietuviu ir uzsienio kalbos brandos egzaminu, o tai uztektu istorijos Mokyklinio ir tu dvieju valstybiniu? Ar jeigu parasyta "brandos egzaminu" tai jau reiskia, kad visus tuos valstybinius?
mergitska
ko reikia jei noriu po 12 kl mokintis turizmo vadyba Kauno kolegijoje? Kokiu egzaminu ir kokiu įvertinimu?
Ercii
po 12 kl noriu studioti kanors susije su turizmu,kokie tj gali buti mokslai ir kur?
nevilty
ar geopolitika yra socialines geografijos atsaka ar kaip?studijuodamas socialine geograija gali pasirink politine geografija?nesuprantu...
laura
man patinka labai geografija bet noriu but soc.pedagogu bet niekaip negaliu suzinot kokiu man reikia dalyku.... gal jus zinot? ir noriu laikyt geografijo egzamina bet ar tai butina? nezinau net ka daryt gal ptartumete?:)
ernestas
noreciau pakalsuti jeigu nori stoti i vpu pedagogu ar butinas uzsenio kalbos egzaminas? ir ar studijos mokamos ?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]