DEV

LSMU

sypsenele17
Norejau paklausti, kokius dalykius reikia pasirinkti vienuoliktoje klaseje, jeigu nori mokytis medicina, LSMU? Aciu :)
ema
Laba diena, siais metais ruosiuosi stoti i LSMU dantu higiena. pernai laikiau brandos egzaminus ir mano balas yra 13,96 ar su tokiu balu galiu istoti i dantu higiena? nesvarbu ar finansuojama ar ne.
laima
noreciau studijuoti slauga ,maciau yra neakivaizdines studijos,ar galiu as stoti nes jau esu po vidurines daug metu?kaip bus skaiciuojami mano balai,nes laikius esu matematika.lituviu,uzsienio (vokieciu),biologijos egzaminus,aisku ne auksti ju balai.man 35metai jau .ir kokia kaina studiju?
agute99
Sveiki, norėčiau sužinoti ar privalomas anglų egzaminas stojant į veterinarijos akademiją?
Ievapak
Sveiki! Kokias reikia baigti studijas LSMU, kad galetume imti krauja is pacientu(darbas su adatomis) bei butu mokoma pilna zmogaus anatomija? Aciu
Aistė A
Laba diena, norėčiau stoti į LSMU, laikiau lietuvių, anglų, biologiją, ir turiu matematikos A lygio metinį pažymį. Ar yra galimybė įstoti į valstybės nefinansuojamą vietą?
Baloon
Labas, yra jei gerai išsilaikei minėtus egzaminus :)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]