DEV

Klausimai apie prėmimą į KU

KU
Evelina rašė: Laba diena. Domina, kiek studentų 2023 metais buvo priimta į magistro studijas, sveikatos priežiūros vadybą, VF ir VNF? Ar yra galimybė po metų iš VNF persikelti į VF? Ačiū!
Laba diena. Priimta 19 studentų, iš jų 2 VF. Užimti VF vietą galimybė atsiranda, kai VF vietos studentas nutraukia studijų sutartį arba yra nepažangus.
Patricija
Sveiki, kiek studentų ir kokiu konkursiniu balu 2023 įstojo į Gamtinę geografiją ir okeonografiją VF
Patricija
Sveiki, kiek studentų ir kokiu konkursiniu balu 2023 įstojo į Gamtinę geografiją ir okeonografiją VF
KU
Patricija rašė: Sveiki, kiek studentų ir kokiu konkursiniu balu 2023 įstojo į Gamtinę geografiją ir okeonografiją VF
Laba diena. 8 studentai priimti į VF vietą. Konkursinių balų neviešiname, kadangi jie kiekvienais metais kinta, priklausomai nuo stojančiųjų skaičiaus, jų konkursinių balų, valstybės skiriamų valstybės finansuojamų vietų skaičiaus bei kitų aspektų.
Simon
Sveiki. Įstojau į VF profesines pedagogikos studijas, bet jaučiu, kad jos ne man ir norėčiau apie tai dar pagalvoti. Ar įmanoma pasiimti akademines atostogas ir po to, jei tikrai suvoksiu, kad pedagogika ne man, nutraukti studijas be finansinio įsipareigojimo, kadangi studijas nutraukčiau pirmo semestro metu?
Inga
Laba diena. Šiuo metu esu baigusi bendrosios praktikos slaugos studijas kolegijoje, taip pat baigiau išlyginamąsias studijas universitete. Norėčiau stoti į bakalauro studijas KU. Norėčiau paklausti, ar man vis tiek 4 metus reikės mokytis, ar vis dėlto sutrumpėja studijų laikotarpis?
Klausimas
Sveiki, koks buvo mažiausias konkursinis balas šiais metais, kas įstojo i VF vietą Biologijos ir jūros biotechnologijos studijas? Ir ar daug žmonių gavo VF? :) Ačiū.
Klausimas
Sveiki, koks buvo mažiausias konkursinis balas šiais metais, kas įstojo i VF vietą Biologijos ir jūros biotechnologijos studijas? Ir ar daug žmonių gavo VF? :) Ačiū.
KU
Simon rašė: Sveiki. Įstojau į VF profesines pedagogikos studijas, bet jaučiu, kad jos ne man ir norėčiau apie tai dar pagalvoti. Ar įmanoma pasiimti akademines atostogas ir po to, jei tikrai suvoksiu, kad pedagogika ne man, nutraukti studijas be finansinio įsipareigojimo, kadangi studijas nutraukčiau pirmo semestro metu?
Laba diena. Šiuo klausimu prašome kreiptis į savo fakulteto administraciją.
KU
Inga rašė: Laba diena. Šiuo metu esu baigusi bendrosios praktikos slaugos studijas kolegijoje, taip pat baigiau išlyginamąsias studijas universitete. Norėčiau stoti į bakalauro studijas KU. Norėčiau paklausti, ar man vis tiek 4 metus reikės mokytis, ar vis dėlto sutrumpėja studijų laikotarpis?
Laba diena. Prašau patikslinti, kurią studijų programą norėtumėte studijuoti.
KU
Klausimas rašė: Sveiki, koks buvo mažiausias konkursinis balas šiais metais, kas įstojo i VF vietą Biologijos ir jūros biotechnologijos studijas? Ir ar daug žmonių gavo VF? :) Ačiū.
Laba diena. Konkursinių balų neviešiname, kadangi jie kiekvienais metais kinta, priklausomai nuo stojančiųjų skaičiaus, jų konkursinių balų, valstybės skiriamų krepšelių bei kitų aspektų. Šiais metais Biologijos ir jūros biotechnologijos studijų programoje studijuoja 12 VF vietos studentų.
studentė
Laba diena, studijuoju KU magistre, 2 kurse, pažymiai 9-10, tačiau šį pusmetį rugsėjį nesulaukiau skatinamosios stipendijos, nors praeitą pusmetį gavau kiekvieną mėnesį, nes taip pat rezulatai buvo 9-10. Ar gali būti kad dėl kažkokių priežasčių šį pusmetį stipendijos negausiu?
KU
studentė rašė: Laba diena, studijuoju KU magistre, 2 kurse, pažymiai 9-10, tačiau šį pusmetį rugsėjį nesulaukiau skatinamosios stipendijos, nors praeitą pusmetį gavau kiekvieną mėnesį, nes taip pat rezulatai buvo 9-10. Ar gali būti kad dėl kažkokių priežasčių šį pusmetį stipendijos negausiu?
Laba diena. Šiuo klausimu prašome kreiptis į savo fakulteto administraciją.
Tomas
Sveiki, o jeigu studijuoji valstybes nefinansuojamoje vietoje, bet tavo grupiokas mokosi valstybes finansuojamoje, bet tavo semestro vidurkis didesnis už jo ar galima kažkaip perimti jo vietą ar semestrų vidurkiai neturi jokios įtakos?
Šypsenele098
Sveiki, koks buvo šių mokslo metų mažiausias stojamasis balas į kineziterapija valstybės finansuojamą vietą? Taip pat kiek studentų yra kurse?
Klausimas
Sveiki, šiuo metu studijuoju LSMU akušerijos studijų programoje, pirmame kurse, vf, norėjau pasidomėti, ar įmanoma perstoti į KU slaugos programą kitais akademiniais metais, įskaitant kreditus, su galimybe studijuoti antrame kurse atsiskaitant neįskaitytus dalykus, jei taip, kokių veiksmų imtis, kur kreiptis ir ar būtina nutraukti sutartį su LSMU prieš tai?
KU
Tomas rašė: Sveiki, o jeigu studijuoji valstybes nefinansuojamoje vietoje, bet tavo grupiokas mokosi valstybes finansuojamoje, bet tavo semestro vidurkis didesnis už jo ar galima kažkaip perimti jo vietą ar semestrų vidurkiai neturi jokios įtakos?
Laba diena. Jeigu studijuojate bakalauro studijose, rotacija vykdoma po metų. Jeigu studentas neatitinka nustatytų gero mokymosi kriterijų, jis valstybės finansavimo netenka. Šiuo klausimu prašome kreiptis į savo fakultetą.
KU
Šypsenele098 rašė: Sveiki, koks buvo šių mokslo metų mažiausias stojamasis balas į kineziterapija valstybės finansuojamą vietą? Taip pat kiek studentų yra kurse?
Laba diena. 2023 m. į Kineziterapijos studijų programą priimta 11 studentų.
KU
Klausimas rašė: Sveiki, šiuo metu studijuoju LSMU akušerijos studijų programoje, pirmame kurse, vf, norėjau pasidomėti, ar įmanoma perstoti į KU slaugos programą kitais akademiniais metais, įskaitant kreditus, su galimybe studijuoti antrame kurse atsiskaitant neįskaitytus dalykus, jei taip, kokių veiksmų imtis, kur kreiptis ir ar būtina nutraukti sutartį su LSMU prieš tai?
Laba diena. Studijų programos keitimas su vf vieta vykdomas pagal LRV nutarimą: https://e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAD/9538d6c1616911e7a53b83ca0142260e Likus ne mažiau nei 10 d. iki naujo semestro pradžios reikia kreiptis į fakultetą su prašymu keisti studijų programą su vf vieta. Kontaktai: Tel. nr. (8 46) 39 85 53 El. p. prodekanas.svmf@ku.lt
Lina
Sveiki, norėjau paklausti ar turiu galimybe įstoti į vnf vietą slaugoje, jei mano balas nesieka 5,4. Mokyklą baigiau 2019m. Mano balas 4,79

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]