DEV

Padėkit , dėl profesijos pasirinkimo , laikomų egzaminų ,
pamokų pasirinkimo .Ačiū

zyle333
Sveiki , esu 10-okė ;) Jau 10 klasės pabaigoje reikės rinktis dalykus , kuriuos mokysiuos 11-12 klasėje .Tačiau negaliu jų pasirinkti , kol nežinau , ko noriu gyvenime (tiksliau , kuo noriu būti , kokia profesija traukia).Neseniai nusipirkau žurnalą ,,Kuo būti'' , jame radau naudingos informacijos , tačiau nepakankamai, tad nutariau pasitarti su jumis :) Mane domintų , kokius dalykus reikia mokytis A lygiu , kokius B lygiu , kokius egzaminus reikės laikyti mokyklinius , kokius valstybinius ,kuo galima dirbti išsirinkus šią profesiją , kokiuose Vilniaus universitetuose galima studijuoti šias profesijas. Mane dominančios profesijos:psichologas , archiologas , aplinkotyra ir ekologija,turizmo ir laisvalkaikio vadyba, turizmo ir viešbučių administravimas , turizmo administravimas,pardavimų valdymas,rekreacijos ir turizmo verslo vadyba,kurorto verslo vadyba , draudimo konsultantė , kaimo turizmas, meno kritikas , vertėjas, eskursijų vadovas , psichofiziologas , inspektorius. Ačiū iš anksto už suteikta informaciją , bei išsamius atsakymus. Dar vienas klausimas : Jeigu 10 klasėje neišlaikyčiau egzaminų , kokią profesiją rinktis: Masažuotojos , Virėjos , Kirpėjos ar dar kokią ? Kokias profesijas man pasiūlytumėt , kur nereikėtų fizikos ir chemijos ? Dar būtų gerai , kad nereikėtų matematikos , bet gali ir būti. Dar kartą dėkoju , atsakymų reiktų iki 2013 metų pradžios :) Dėkui ;)
kestutis
as esu baiges nurininkas ir krosininkyste ir tinkuotiju ir nezinau kur dar stoti kokia profesija
kestutis
as esu baiges murininkas ir krosininkyste ir tinkuotiju ir nezinau kur dar stoti kokia profesija

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]