DEV

Kur stoti?

yenzas
Dabar baigiau 8-aja klase,ir mastau stoti i profesine kokia.Tevai pritare,abu baigia universitetus ir vistiek nieko neuzdirba.Pora draugu baige profesines,metus padirbo,ir daugiau uz mano tevus uzdirba :P.Linkstu siaip link virejo arba kompiuteristo(kazkokioj firmoj dirbt noreciau ir surinkinet kompus).Abu labai patinka,kaip manot is kurios krypties pinigeliu daugiau butu galima paimti?Kur stoti kad pasukti ta puse?Siaip labai tingus esu socialiniu ir tiksliuju mokslo tipuose,o tuose dvejuose savo noru dirbciau. aciu kad skaitot
Agata
Norėčiau po 10 klases stoti mokytis medicinos( norėčiau būti daktaru) kur galėčiau stoti ( Vilniuje)?
Birutė
yenzas rašė: Dabar baigiau 8-aja klase,ir mastau stoti i profesine kokia.Tevai pritare,abu baigia universitetus ir vistiek nieko neuzdirba.Pora draugu baige profesines,metus padirbo,ir daugiau uz mano tevus uzdirba :P.Linkstu siaip link virejo arba kompiuteristo(kazkokioj firmoj dirbt noreciau ir surinkinet kompus).Abu labai patinka,kaip manot is kurios krypties pinigeliu daugiau butu galima paimti?Kur stoti kad pasukti ta puse?Siaip labai tingus esu socialiniu ir tiksliuju mokslo tipuose,o tuose dvejuose savo noru dirbciau. aciu kad skaitot
rekomenduoju rinktis Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centrą. Čia ruošiami aukštos kvalifikacijos virėjai: www.mpcentras.lt

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]