DEV

Reikia pagalbos

zyle333
Sveiki , esu 10-okė ;) Jau 10 klasės pabaigoje reikės rinktis dalykus , kuriuos mokysiuos 11-12 klasėje .Tačiau negaliu jų pasirinkti , kol nežinau , ko noriu gyvenime (tiksliau , kuo noriu būti , kokia profesija traukia).Neseniai nusipirkau žurnalą ,,Kuo būti'' , jame radau naudingos informacijos , tačiau nepakankamai, tad nutariau pasitarti su jumis :) Mane domintų , kokius dalykus reikia mokytis A lygiu , kokius B lygiu , kokius egzaminus reikės laikyti mokyklinius , kokius valstybinius ,kuo galima dirbti išsirinkus šią profesiją , kokiuose Vilniaus universitetuose galima studijuoti šias profesijas. Mane dominančios profesijos:psichologas , archiologas , aplinkotyra ir ekologija,turizmo ir laisvalkaikio vadyba, turizmo ir viešbučių administravimas , turizmo administravimas,pardavimų valdymas,rekreacijos ir turizmo verslo vadyba,kurorto verslo vadyba , draudimo konsultantė , kaimo turizmas, meno kritikas , vertėjas, eskursijų vadovas , psichofiziologas , inspektorius. Ačiū iš anksto už suteikta informaciją , bei išsamius atsakymus. Dar vienas klausimas : Jeigu 10 klasėje neišlaikyčiau egzaminų , kokią profesiją rinktis: Masažuotojos , Virėjos , Kirpėjos ar dar kokią ? Kokias profesijas man pasiūlytumėt , kur nereikėtų fizikos ir chemijos ? Dar būtų gerai , kad nereikėtų matematikos , bet gali ir būti. Dar kartą dėkoju , atsakymų reiktų iki 2013 metų pradžios :) Dėkui ;)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]