DEV

Dietologija

Laura
Sveiki. Labai noriu pasirinkti šią specialybę, bet apie ją plačiai, kaip aš noriu sužinoti, niekur nerašoma,o jei ir rašoma, tai informacija visur labai skirtinga. Nors egzaminai dar tolokai (už trijų metų tik ^^) , bet jau tvirtai nusprendusi mokintis dietologiją! Noriu paklausti, gal atsirastų žmogus,kuris dabar tai studijuoja (ar baigė), ir man norėtų atsakyt į mano klausimus. Būčiau labai dėkinga :)) Mano e-mail: lauramackeviciute97@gmail.com skype: l-a-u--r-u-t-e Dar kartą ačiū :)
Vio
Sveika) ar atsirado kas nors kas galetu placiau papasakoti? mane irgi domina sia specialybe=)
neringa
kur stoti
gret
Labas, pačią dietologiją galite studijuoti tik pabaigę 6 metų trukmės vientisąsias medicinos studijas. Galima rinktis dietetikos studijas VIKO ir, jei neklystu, Kauno kolegijoje. Trukmė - 3 metai, perspektyva - sudarinėti mokyklose ir darželiuose valgiaraščius, trumpai tariant. Kaip bus po 3 metų, kai stosit, tada ir pamatysit kaip kas, tačiau šiandien - labai prastai. Geriau tokio tipo studijos užsienyje, kur apima ir mitybą, ir sportą, ir šiaip sveiką gyvenseną. Negalėsite dirbti dietologe, skirti gydymus ir pan. Aišku, galit daug domėtis, mokytis, važinėt po seminarus, atsidaryti net savo kabinetą, bet tai vis tiek ne ta dietologija, apie kurią, įtariu, jūs svajojate.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]