DEV

kur stoti?

Eglaitee
kur man galima istoti laikant lietuviu,geografijos,istorijos,matematikos egzaminus?
lyygis(ji)
o kur man stoti laikan istorija, informatika ir lietuvių...?:(
andrelis
kur galeciau istoti jai laikau lituviu,anglu muzikos ir biologijos egzus labai prasau admino nors viena kart atsakyt gerai? laukiu atsakimo iskart dekui..
birute
kur stoti jei turiu isilaikius lietuviu informatika geografija istorija ir biologija
Eimantas
kur butu galima istoti laikant lietuviu,matematika,istorija ir informatikos rastiguma?
Laurynas
Jei as noruiu stoti i logistika,ja galma studijuoti tik VGTU?
zuikizzz
noriu buti gamybos kontroliere.kur kreiptis ir kaip tiksliau si specialybe vadinasi?kur dar galeciau stoti su lietuviu k.,vokieciu k.,istorijos ir matematikos egzaminais?
Myndea
i kokias specialybes galeciau pretenduoti laikydamas
anglu V
lietuviu V
biologija V
istorija V
chemija M egzaminus? Ar yra VU dantu technologijos specialybe
Administratorius
mielieji, esu minėjusi, jog neatsakinėsiu į klausimus, kurie yra panašaus turinio kaip "laikau tą ir tą, kur man stoti?".Tam yra specializuotas žurnalas KUR STOTI :)

Myndea, nėra VU dantų technikų, juos ruošia Kauno kolegija ir darkažkokia mažesnio miesto kolegija (ar tik ne Marijampolės, bijau sumeluot), tiksliai nežinau.

Laurynui: tokios studijų programos kaip logistika aš nerandu, bet tu turi gal galvoje transporto inžineriją ar kažką panašaus?

Zuikizzz: gamybos kntroliere gali būti baigus tos specialybės mokslus, kieno nori būti kontroliere, pvz., polimerinių gaminių technologijos ir dizainas.
Vile
Sakykit o kada iseis 2008 zurnalas kur stoti apie kolegijas ir universitetus Lietuvoje? Aciu uz atsakyma/
mergyte@uogyte
sveiki:)...noreciau suzinoti kokios perspektyvos yra pabaigus sportine rekrecija ir turizma?
ir seip gal ka galetum pasakoti apie sia specialybe?
kiek zinau tai ji yra kuno kulturos akdemijoj, papasakok jei gali apie sia vieta ir ar apsimoka cia stoti?:)
Administratorius
iki vasario penkioliktos išeis, Vile.

Mergytei:dažnai kartoju, kad lietuviškas klimatas ir šiaip-Lietuva ir turizmas- nepats perspektyviausias dalykas..yra ir KU tokia programa.Karjeros galimybės:
1) absolventai gali dirbti rekreacijos, bei turizmo industrijoje, savivaldybėse.
2) Absolventai gali tęsti studijas:
# Rekreacijos ir turizmo magistratūroje, bei kitose magistratūrose. daugiau nelabai žinau..
Nijole
Ar zinot kur yra Naujovilniuje proftechas po 10 kl. kur moka menedzeru?
Simonaaa1996
Ka žinote apie kasininke? kokiu reikia egzaminu Arba slaugydytojai? profesinio rengimo centre

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]