DEV

Perstojimas iš universiteto į kolegiją [KTU->KK]

auris264
Sveiki. Aš esu KTU Informatikos fakulteto multimedijų inžinerijos programos valstybės finansuojamas pirmo kurso studentas. Pastebėjau, kad man čia sekasi gana sunkiai ir bendrų dalykų mokymasis dvejus metus mano poreikių tikrai nepateisina. Taip pat, jau dabar dirbu šioje (IT, multimedijos) srityje, gabumų tam turiu, bet sunkesniems moduliams išmokti lieka vis mažiau laiko, dėl darbo ir užimtumo. Peržiūrėjęs Kauno Kolegijos siūlomą programą (Multimedijos technologija) susidomėjau ir man patiko, kad bus mokoma tiesiogiai to, ko reikia ir ko noriu. Todėl noriu paklausti ar galiu perstoti į Kolegiją neprarasdamas nemokamo st. krepšelio, t.y. ar man jau reikės mokėti visą studijų kainą, jei perstosiu į Kauno Kolegiją? Ir jei įmanoma, tai ar baigus pirmą kursą KTU galima stoti į antrą kursą KK? Ačiū, lauksiu atsakymo.
auris264
auris264 rašė: Sveiki. Aš esu KTU Informatikos fakulteto multimedijų inžinerijos programos valstybės finansuojamas pirmo kurso studentas. Pastebėjau, kad man čia sekasi gana sunkiai ir bendrų dalykų mokymasis dvejus metus mano poreikių tikrai nepateisina. Taip pat, jau dabar dirbu šioje (IT, multimedijos) srityje, gabumų tam turiu, bet sunkesniems moduliams išmokti lieka vis mažiau laiko, dėl darbo ir užimtumo. Peržiūrėjęs Kauno Kolegijos siūlomą programą (Multimedijos technologija) susidomėjau ir man patiko, kad bus mokoma tiesiogiai to, ko reikia ir ko noriu. Todėl noriu paklausti ar galiu perstoti į Kolegiją neprarasdamas nemokamo st. krepšelio, t.y. ar man jau reikės mokėti visą studijų kainą, jei perstosiu į Kauno Kolegiją? Ir jei įmanoma, tai ar baigus pirmą kursą KTU galima stoti į antrą kursą KK? Ačiū, lauksiu atsakymo.
KTU mokomieji moduliai: http://uais.cr.ktu.lt/plsql/mod_dest/stp_report_ects.card_ml?p_valkod=612E14002&p_year=2013&p_lang=LT KK mokomieji moduliai: http://media.kauko.lt/multimediju-technologijos/

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]