DEV

Klauskite visko apie Kolpingo kolegiją

nezinau
Sveiki žadu laikyti lietuviu anglu ir geografijos valstybinius egzaminus. bet net neišsivaizduoju ka galečiau studijuoti gal ka galetumete patarti? man patinka organizuoti esu aktivi.
Kolpingo kolegija
nezinau rašė: Sveiki žadu laikyti lietuviu anglu ir geografijos valstybinius egzaminus. bet net neišsivaizduoju ka galečiau studijuoti gal ka galetumete patarti? man patinka organizuoti esu aktivi.
Sveiki, siūlytume Jums studijuoti ekoturizmo programą, tačiau didesnė galimybė įstoti į valstybės nefinansuojamą vietą. Sėkmės!
Mazvydas
1. Sveiki, jeigu laikau ISTORIJOS, ANGLU K., bei LIETUVIU kalbos egzaminus ar imanoma man istoti i Ekoturizma. Geografijos 11-12 kl neturejau. 2. Ar imanoma man istoti su tais paciais egzaminais i vaiko geroves ir socialines apsaugos studijas jei mano matematikos pazimys itin mazas 4-6?
Kolpingo kolegija
Mazvydas rašė: 1. Sveiki, jeigu laikau ISTORIJOS, ANGLU K., bei LIETUVIU kalbos egzaminus ar imanoma man istoti i Ekoturizma. Geografijos 11-12 kl neturejau. 2. Ar imanoma man istoti su tais paciais egzaminais i vaiko geroves ir socialines apsaugos studijas jei mano matematikos pazimys itin mazas 4-6?
Sveiki, galite stoti į visas studijų programas, tačiau dėl nelaikyto valstybinio matematikos egzamino greičiausiai pateksite tik į valstybės nefinansuojamas vietas. Sėkmės!
Algis
Sveiki, domina finansu studijos jusu kolegijoje, taciau islaikiau tik lietuviu mokyklini-5, anglu kalbos valstybini-12 ir informatikos valstybini-7, ar priimsit i valstybes nefinansuojama vieta?
raminta
Sveiki.ar yra galimybe studijuoti jusu kolegijoje jei esu laikiusi dailes,lietuviu ir istorijos egzaminus.pries tai studijavau graiciuno vadybos mokykloje logistika,taciau toje mokykloje nebenoriu mokintis.ir nuo kada galeciau bandyti stoti.aciu
Kolpingo kolegija
Algis rašė: Sveiki, domina finansu studijos jusu kolegijoje, taciau islaikiau tik lietuviu mokyklini-5, anglu kalbos valstybini-12 ir informatikos valstybini-7, ar priimsit i valstybes nefinansuojama vieta?
Sveiki, nuo 2014 m. kolegija nevykdo priėmimo į Finansų studijų programą. Kviestume pasidomėti Verslo ir viešojo sektoriaus finansų apskaitos programa.
Kolpingo kolegija
raminta rašė: Sveiki.ar yra galimybe studijuoti jusu kolegijoje jei esu laikiusi dailes,lietuviu ir istorijos egzaminus.pries tai studijavau graiciuno vadybos mokykloje logistika,taciau toje mokykloje nebenoriu mokintis.ir nuo kada galeciau bandyti stoti.aciu
Sveiki, prašome susisiekti su Studijų skyriumi dėl stojimo galimybių tel. 837 20 15 28. Laukiame!
Betina
Kokias studijas pasiulytumet studijuot laikant siuos aegzaminus:istorija,lietuviu,anglu,geografija.Del matematikos dar nesu apsisprendusi.
Kolpingo kolegija
Betina rašė: Kokias studijas pasiulytumet studijuot laikant siuos aegzaminus:istorija,lietuviu,anglu,geografija.Del matematikos dar nesu apsisprendusi.
Sveiki, Betina, konkursinio balo sandarą galite rasti mūsų tinklalapyje http://kolegija.kolping.lt/2014-m-studentu-priemimas/2014-m-studentu-priemimas/ Jei dar turite klausimų - mielai atsakysime.
kanarele
ar imanoma butu istoti i socialini darba, jei lietuviu egzaminas mok. 10, anglu valst. 50, ir dailes 10. O istorijos A lygiu 7, neakyvaizdziai?
Kolpingo kolegija
kanarele rašė: ar imanoma butu istoti i socialini darba, jei lietuviu egzaminas mok. 10, anglu valst. 50, ir dailes 10. O istorijos A lygiu 7, neakyvaizdziai?
Sveiki, su šiais įvertinimais galėtumėte stoti į mokamą studijų vietą.
Mergina
Sveiki. Noriu suzinoti, ar galima studiuoti valstybes finansuojamoje vietoje istestine studiju programa. Esu islaikiusi lietuviu valstybini ir technologiju mokyklini egzamina (profesineje mokykloje). Zadu dar laikyti istorija ir anglu ir taip pat gausiu sekretores diploma. Gal sis diplomas pridetu kiek nors balu stojant?
Kolpingo kolegija
Mergina rašė: Sveiki. Noriu suzinoti, ar galima studiuoti valstybes finansuojamoje vietoje istestine studiju programa. Esu islaikiusi lietuviu valstybini ir technologiju mokyklini egzamina (profesineje mokykloje). Zadu dar laikyti istorija ir anglu ir taip pat gausiu sekretores diploma. Gal sis diplomas pridetu kiek nors balu stojant?
Sveiki, remiantis Jūsų pateikta informacija turime pranešti, kad gauti valstybės finansavimą būtų labai sunku, praktiškai neįmanoma. Siūlome pasidomėti mokamomis studijų vietomis. Sėkmės!
Monika
sveiki, kiek maziausiai reikia valstybiniu egzaminu norint istoti i kolpingo kolegija?
Kolpingo kolegija
Monika rašė: sveiki, kiek maziausiai reikia valstybiniu egzaminu norint istoti i kolpingo kolegija?
Sveiki, Monika, konkursinio balo sandarą rasite tinklalapyje: http://kolegija.kolping.lt/2014-m-studentu-priemimas/2014-m-studentu-priemimas/ Jei dar turite klausimų - mielai atsakytume el. paštu info@kolping.lt Sėkmės!
deimukas
Ar imsnima istoti i socialini darba islaikius tik lietuviu mokyklini ir istorijos valstybinius egzaminus
Kolpingo kolegija
deimukas rašė: Ar imsnima istoti i socialini darba islaikius tik lietuviu mokyklini ir istorijos valstybinius egzaminus
Laba diena, galimybę turite jei dalyvausite kolegijoje vykdomo priėmimo motyvaciniame pokalbyje.
Tomas
Sveiki, ar yra pas jus išlyginamosios studijos baigusiems aukštesniąją verslo mokyklą?
Kolpingo kolegija
Tomas rašė: Sveiki, ar yra pas jus išlyginamosios studijos baigusiems aukštesniąją verslo mokyklą?
Sveiki, Tomai, nėra. Bet galime pasiūlyti neformaliu būdu ir savišvieta įgytų kompetencijų vertinimą ir po to studijas Kolpingo kolegijoje. Dėl detalesnės informacijos kreipkitės telefonu (8 37) 22 00 30.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]