DEV

Klauskite visko apie Marijampolės kolegiją

MK priėmimas
Tomas rašė: Sveiki, ką galėčiau studijuoti jūsų kolegijoje? Esu išlaikęs lietuvių mokyklinį (įvertinimas 9, metinis pažymys 7, mokiausi A lygiu), fizikos valstybinį (21 balas, metinis pažymys 6, mokiausi A lygiu) egzaminus. Matematikos egzamino neišlaikiau, todėl ketinu už mokslą mokėti, (metinis matematikos pažymys 4, mokiausi A lygiu). Anglų kalbos egzamino nelaikiau, nes suabejojau savo žiniomis (mokiausi A2 lygiu, metinis pažymys 8). Tačiau lankiau anglų kalbos kursus ir šiuo metu pakankamai gerai moku kalbėti. Dėl to norėčiau paklausti ar užskaitytumėte pažymėjimą (kurį įgijau lankydamas kursus) kartu su brandos atestato priedu? Ir anglų kalbą kaip trečią dalyką? Ar vis dėl to reikalingas anglų kalbos egzaminas?
Tomai, galite stoti į bet kurią stud. programą. Tačiau, nei vienoje į valstybės finansuojamą vietą pretenduoti negalėsite. Laikėte Fizikos egzaminą , tad galite imtis technologinių mokslų (automobiliai, informatika), bet nėra matematikos egzamino, tai neaišku, ar susidarys 1,2 balo. Į vadybines vėl neaišku, nes nieko neužsimenate apie istorijos egzaminą. Patartume www.lamabpo tinklalapyje pasiskaičiuoti konkursinį balą (ten yra skaičiuoklė, kur surinksite nemažiau kaip 1,2 konkursinį balą. Ten, mokėdamas už studijas, galėsite studijuoti. Sėkmės!
asa
sveiki esu baigusi vidurine 2014 o profesine 2015 noreciau paklaust i kurias specialibes yra man didesne galimybe istot noreciau vf vietos mano ivertinimai lietuviu mokiklinis egzaminas 6 metinis 7 b lygis biologija metinis 9 valstybinis 28 b lygis istorija metinis 8 valstybinis 30 b lygis matematika metinis 6 b lygis geografija metinio neturiu nes nebuvau pasirinkus kaip dalyko bet valsybini islaukiau 37 anglu metinis 5 profesiniam diplome 8 informatika metinis 10
MK Priėmimas
asa rašė: sveiki esu baigusi vidurine 2014 o profesine 2015 noreciau paklaust i kurias specialibes yra man didesne galimybe istot noreciau vf vietos mano ivertinimai lietuviu mokiklinis egzaminas 6 metinis 7 b lygis biologija metinis 9 valstybinis 28 b lygis istorija metinis 8 valstybinis 30 b lygis matematika metinis 6 b lygis geografija metinio neturiu nes nebuvau pasirinkus kaip dalyko bet valsybini islaukiau 37 anglu metinis 5 profesiniam diplome 8 informatika metinis 10
Sveiki, pirmiausia, turėtumėte pasiskaičiuoti savo konkursinį balą. Balo skaičiuoklė http://www.lamabpo.lt/skaiciuokle Kokie stojamieji balai Marijampolės kolegijoje bus šiais metais niekas nežino, bet galite remtis ankstesnių metų duomenimis http://www.marko.lt/priemimo-statistika/

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]