Juf rašė: Laba diena, aš tikrai jau buvau planavus stoti į šią mokyklą bet paskaičiau labai daug neigiamų atsiliepimų... Apie netikėtas kainas ir prastai sudarytus tvarkaraščius. Ar tai tiesa? Bei aš norėčiau stori į gyvūnų prižiūrėtojo sritį. Tačiau ten buvo paminėta kad yra egzotinių gyvūnų dalis. Jei taip ar ji skaitosi atskirai nuo kitų dalių? Bei kokia pilna kaina už šį mokslą? Ir paskutinis klausimas, ar pačiame kurse bus įtraukta visa mokymosi dalis kaip ir paprastose mokyklose? Turiu omeny užsienio kalbos, fizinis, istorija ir panašiai? Ar jos būtinos, jei man tik įdomu viena sritis..
Laba diena,
Jau antri metai, kaip prašymai mokytis pildomi per LAMA BPO sistemą, pildant per šią sistemą, prie kiekvienos jus dominančios mokymo programos galėsite rinktis valstybės finansuojamą arba nefinansuojamą vietą. Kainas valstybės finansuojamoms ir nefinansuojamoms vietoms nustato švietimo ministerija, su kuriomis švietimo institucijos dar nėra supažindintos. Dėl detalesnės informacijos apie kainas kviečiame teirautis prieš stojimų pradžią arba jų pradžioje.
Jus dominančią gyvūnų prižiūrėtojo mokymo programą sudaro, tiek profesiniai dalykai, kaip mokslas apie šunis, kates, egzotinius gyvūnus, tiek bendrieji dalykai, kaip civilinė sauga, informacinės technologijos ir pan. Todėl norint gauti profesinę gyvūnų prižiūrėtojo kvalifikaciją, reikalinga išklausyti visų mokomųjų dalykų. Turint kitus formaliuosius diplomus ir juose esant sutampančių mokomųjų dalykų, jie gali būti užskaityti.