DEV

Kineziterapija

LSU
Gustina rašė: At reikia pasiimti chemija B lygiu ar užtenka matematikos A? Nes man chemija nesiseka ir norėčiau jos išvis atsisakyti
Laba diena, imamas chemijos arba matematikos egzaminas.
Gustina
LSU rašė:Laba diena, imamas chemijos arba matematikos egzaminas. Taip, suprantu. Bet esu girdėjus, kad kito dalyko reikia metinio pazymio. Ta prasme jeigu imu matematika A ir laikau egzamina, o chemijos rekia B metinio. Tai noriu paklausti ar čia yra tiesa? Ar galima chemijos isviso atsisakyti ?
LSU
Gustina rašė: LSU rašė:Laba diena, imamas chemijos arba matematikos egzaminas. Taip, suprantu. Bet esu girdėjus, kad kito dalyko reikia metinio pazymio. Ta prasme jeigu imu matematika A ir laikau egzamina, o chemijos rekia B metinio. Tai noriu paklausti ar čia yra tiesa? Ar galima chemijos isviso atsisakyti ?
Laba diena, Jei laikote matematikos valstybinį egzaminą, tai kitą dalyką iš brandos atestato ima tokį, kuris nesikartoja su kitu konkursinio balo dalyku, kuriam stojimo metais organizuojamas valstybinis brandos egzaminas,naudojamas palankiausias stojančiajam dalyko įvertinimas); Taip pat stojant į universitetą imami tik T arba A lygio pažymiai. http://bakalauras.lamabpo.lt/konkursines-eiles-sudarymo-tvarkos-aprasas/
Darius
Noriu studijuoti kineziterapija bet nesuprantu chemijos. Ar reikia jos metinio pazymio univerams ar ji nebūtinai reikalinga? Esu 12 taip kad jau parvelai susiėmiau studijuoti nes dabar chemijos neturiu. ar vistiek galėsiu stoti į kineziterapija?
Laura
Noriu studijuoti kineziterapija bet nesu pasirinkusi chemijos o esu 12. Ar vistiek galėsiu įstoti ar jau nebe?
LSU
Darius rašė: Noriu studijuoti kineziterapija bet nesuprantu chemijos. Ar reikia jos metinio pazymio univerams ar ji nebūtinai reikalinga? Esu 12 taip kad jau parvelai susiėmiau studijuoti nes dabar chemijos neturiu. ar vistiek galėsiu stoti į kineziterapija?
Laba diena, Žinote , galėsite stoti. https://www.lsu.lt/studijos/studiju-programos/pirmosios-pakopos-bakalauro-studijos/konkursinio-balo-sandara/
LSU
Laura rašė: Noriu studijuoti kineziterapija bet nesu pasirinkusi chemijos o esu 12. Ar vistiek galėsiu įstoti ar jau nebe?
Laba diena, Žinote , galėsite stoti. https://www.lsu.lt/studijos/studiju-programos/pirmosios-pakopos-bakalauro-studijos/konkursinio-balo-sandara/
Zmogus
Sveiki, norejau paklausti ar įmanoma įstoti i kineziterapija, jei konkursinis balas yra 4,13 (3,63 + 0,5(armijoj savanorystė)), vnf vietą? Kaip buvo praeitais metais? ar yra šanšų įstoti?
LSU
Zmogus rašė: Sveiki, norejau paklausti ar įmanoma įstoti i kineziterapija, jei konkursinis balas yra 4,13 (3,63 + 0,5(armijoj savanorystė)), vnf vietą? Kaip buvo praeitais metais? ar yra šanšų įstoti?
Laba diena, konkursinis balas turi būti 5,4. Pildykite prašymą lama bpo sistemoje, ir matysite, kokį balą Jums suskaičiuoja sistema.
Lukas
Sveiki, renkuosi tarp kineziterapijos magistro studijų jūsų universitete ir LSMU Sporto kineziterapijos studijų. Noriu paklausti kaip vyksta pas jus magistro studijos ? Ar eina suderinti su darbu ? Ar galima pasirinkti sporto kineziterapija kadangi mane labiausiai domina ši sritis ? Bei, gal galėtumėt išskirti kuo jūsų siūlomos studijos išsiskiria iš kitų ? kuo pranašesnės už kitų universitetų siūlomas programas ?
LSU
Lukas rašė: Sveiki, renkuosi tarp kineziterapijos magistro studijų jūsų universitete ir LSMU Sporto kineziterapijos studijų. Noriu paklausti kaip vyksta pas jus magistro studijos ? Ar eina suderinti su darbu ? Ar galima pasirinkti sporto kineziterapija kadangi mane labiausiai domina ši sritis ? Bei, gal galėtumėt išskirti kuo jūsų siūlomos studijos išsiskiria iš kitų ? kuo pranašesnės už kitų universitetų siūlomas programas ?
Laba diena, Jei rinksitės nuolatines studijas, tuomet jos vyks kiekvieną dieną, jei ištęstines- tuomet paskaitos vyks 4 kartus per metus po 2 savaites. Kineziterapijos studijos yra paruoštos atsižvelgiant į kineziterapeutų rengimo reglamentą.
Ramunas
Sveiki, esu 10-tokas ir galvoju apie kineziterapija, tik nesuprantu chemijos ir girdejau kad nuo kitu metu stojant i kineziterapija butinai reikes chemijos. Ar tai tiesa?
Sveiki, šiuo metu dar nėra patvirtinta, ar chemija bus tikrai reikalinga stojant į Kineziterapijos studijas. Kviečiu išsamesnei konsultacijai priemimas@lsu.lt.
Vika
Sveiki, ar galėčiau stoti į kineziterapija jei nesu pasiėmusi chemijos ir esu B lygi matematika pasiemusi? Ačiū.
anonimas
Sveiki, ar stojant į kinezeterapją užtenka matematiko, biologijos ir lietuvių? Ar nebus mažesnė kvalifikacija, kai baigsi studijas, kad neturėjau chemijos pamokų?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]