DEV

Kur stoti , pagelbėkit!!

Šiaudelis
Laba diena. Taigi, atėjo nelemtas laikas, kai turi nuspręsti ką studijuot, ką daryti su tolesniu gyvenimu. Taip, nežinau tam tikros specialybės,kuri mane domintų, nes vis tik manau, jog turint diplomą Lietuvoje nedirbsi šio darbo pagal specialybę. Bet pirmiausia apie mane patį. Mėgstu bendradarbiauti su žmonėmis, esu komunikabilus, mėgstu įtikinėti žmones. Galbūt todėl visuomet ir traukė kažkas su tuo, kaip ir organizavimas, planavimas, kontraktai, noras dirbti su pinigais. Norėtųsi, kad mokytis būtų nenuobodu, kad nenuviltų mokymo programa. Norėčiau perspektyvios, galbūt ir nelabai populiarios profesijos pasirinkimo. Kažkodėl šiuo metu galvoju apie finansus(traukia piniginiai dalykai), girdėjau, jog logistika yra labai įdomus mokslas(tačiau lamabpo.lt neradau apie šias studijas, gal jos kitaip vadinasi?) Kita vertus kartais pagalvoju, galbūt rinkodara? Ekonomika? Viešasis administravimas bei viešieji ryšiai? Noriu dirbti su pinigais, ar banke, bendrauti su žmonėmis. Jei kalbant apie mokslą, manau, jog į mokamą mažas šansas, jog pakliūsiu, tačiau laikau šiuos VBE : Lietuviu k. Matematika Istorija Pasiūlykit, kokių įdomių, su pinigais susijusių profesijų. Padėkit man apsispręst, visokius testus esu daręs, tačiau polinkio į tai netraukia.. Galbūt gundytų koks turizmas ir poilsis, tačiau manau be geografijos VBE niekur su šitokia profesija.. Laukiu įvairių pasiūlymų, patarimų.. "Gap year" nesiūlyti.. Ačiū.
asukomisija
Šiaudelis rašė: Laba diena. Taigi, atėjo nelemtas laikas, kai turi nuspręsti ką studijuot, ką daryti su tolesniu gyvenimu. Taip, nežinau tam tikros specialybės,kuri mane domintų, nes vis tik manau, jog turint diplomą Lietuvoje nedirbsi šio darbo pagal specialybę. Bet pirmiausia apie mane patį. Mėgstu bendradarbiauti su žmonėmis, esu komunikabilus, mėgstu įtikinėti žmones. Galbūt todėl visuomet ir traukė kažkas su tuo, kaip ir organizavimas, planavimas, kontraktai, noras dirbti su pinigais. Norėtųsi, kad mokytis būtų nenuobodu, kad nenuviltų mokymo programa. Norėčiau perspektyvios, galbūt ir nelabai populiarios profesijos pasirinkimo. Kažkodėl šiuo metu galvoju apie finansus(traukia piniginiai dalykai), girdėjau, jog logistika yra labai įdomus mokslas(tačiau lamabpo.lt neradau apie šias studijas, gal jos kitaip vadinasi?) Kita vertus kartais pagalvoju, galbūt rinkodara? Ekonomika? Viešasis administravimas bei viešieji ryšiai? Noriu dirbti su pinigais, ar banke, bendrauti su žmonėmis. Jei kalbant apie mokslą, manau, jog į mokamą mažas šansas, jog pakliūsiu, tačiau laikau šiuos VBE : Lietuviu k. Matematika Istorija Pasiūlykit, kokių įdomių, su pinigais susijusių profesijų. Padėkit man apsispręst, visokius testus esu daręs, tačiau polinkio į tai netraukia.. Galbūt gundytų koks turizmas ir poilsis, tačiau manau be geografijos VBE niekur su šitokia profesija.. Laukiu įvairių pasiūlymų, patarimų.. "Gap year" nesiūlyti.. Ačiū.
Sveiki, Aleksandro Stulginskio universitete yra galimybė studijuoti logistiką ir prekybą, taip pat turime apskaitą ir finansus. Plačiau apie bakalauro studijų programas galite paskaityti čia: http://www.asu.lt/noriu_studijuoti_lzuu/lt/36825. Jei kils daugiau klausimų - gali rašyti el. p. komisija@asu.lt Sėkmės :)
Violeta
Issilaikiau tik du egzaminus. Mytiba ir turizmas ir lietuviu. kur galeciau stot?
Aurimas
Violeta rašė: Issilaikiau tik du egzaminus. Mytiba ir turizmas ir lietuviu. kur galeciau stot?
Jei tiesiog įstoti - beveik bet kur į mokamą vietą. O jei klausi, ką apsimoka studijuoti, tai per mažai info, kad būtų galima apie tai spręsti.
Kris
Kiek suprantu blaškaisi tarp bendravimo su žmonėmis ir su skaičiais. Jei nori būti mokytoju, psichologu ar pan. - stok į LEU, o jei nori finansų - rinkis ekonomiką.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]