DEV

sporto studijos

Domas
Laba ryta, jei neturi sporto pasiekimu ar labai stipriai nukencia sasnsai istoti i nemokama vieta? Galit paaiskinti detaliau?
LSU
Domas rašė: Laba ryta, jei neturi sporto pasiekimu ar labai stipriai nukencia sasnsai istoti i nemokama vieta? Galit paaiskinti detaliau?
Labas rytas, Domai, Jei pretenduosite į studijų programą, kurios konkursinio balo didžiausią svertinį vidurkį sudaro sporto pasiekimai, o jūs jų neturite, bus skaičiuojamas tik kūno kultūros pažymys, kuris sudaro 50% viso balo. Gauti valstybės finansuojamą vietą šansai sumažėja.
Martynas
Jei turiu sporto pasiekimų,bet išlaikai lietuvių mokyklinį ar įmanoma į vf vietą? Ir kaip su sporto pasiekimais,sudarant sutartį turi juos atnešti ar neši i lamabpo centra ir ten kažkaip į serverį suveda ir tuomet universitetas mato? Ačiū už atsakymus.
LSU
Martynas rašė: Jei turiu sporto pasiekimų,bet išlaikai lietuvių mokyklinį ar įmanoma į vf vietą? Ir kaip su sporto pasiekimais,sudarant sutartį turi juos atnešti ar neši i lamabpo centra ir ten kažkaip į serverį suveda ir tuomet universitetas mato? Ačiū už atsakymus.
Labas rytas, Martynai, Nelaikius valstybinio lietuvių brandos egzamino gauti valstybės finansuojamą vietą universitete nėra galimybės. Tačiau galime pretenduoti į kolegines studijas. O sporto pasiekimus patvirtinančius dokumentus turite pristatyti arba nusiųsti į lamabpo. Gavus pakvietimą studijuoti mūsų universitete, pasirašant dokumentus reikia tuos pačius dokumentus pristatyti ir mums.
Martynas
Bet į vnf vietą galiu pretenduoti ?
LSU
Martynas rašė: Bet į vnf vietą galiu pretenduoti ?
Labas rytas, Taip, Jūs galite pretenduoti į vnf studijas.
Tomas
Laba diena, Truputi ne i ta studiju programa isokau bet kadangi jus taip aktyviai atsakot, tai noreciau paklausti: kodel kineziterapijos programoje nera ne vieno kuris mokytusi valstybes finansuojamoi vietoi is tiek daug ir su gan aukstais konkursiniais balais?
LSU
Tomas rašė: Laba diena, Truputi ne i ta studiju programa isokau bet kadangi jus taip aktyviai atsakot, tai noreciau paklausti: kodel kineziterapijos programoje nera ne vieno kuris mokytusi valstybes finansuojamoi vietoi is tiek daug ir su gan aukstais konkursiniais balais?
Sveiki, Tomai, Kiekvienas asmuo su aukštais balais gauna valstybės finansavimą ir pretenduoja į kurią nori aukštają mokyklą. Universitetai neturi iš anksto sukurtų valstybės finansuojamų vietų. Jei mūsų kineziterapijos studijų programoje nėra vf vietų, vadinasi studentai su geresniais balais stojo į kitų aukštųjų mokyklų kineziterapijos studijas.
Algis
Laba diena. Norėjau paklausti. Jei aš baigęs kūno kultūrą. Ir įstočiau į magistra treniravimo sistemas. Įgaunu teisę dirbti krepšinio treneriu?
AAGG
Kaip pildai lamabpo sportinius pasiekimus kokiu dokumentu reik ar uztenka tarkim idet varzybu portokola. Ir kiek tu sportiniu pasiekumu reikia idet. Ir kiek balu gausiu jei esu LT jaunimo 3 vietos prizininkas ne viena karta ir Lietuvos cempiontose buves 8 pora kartu ir 6 viena karta.
LSU
Algis rašė: Laba diena. Norėjau paklausti. Jei aš baigęs kūno kultūrą. Ir įstočiau į magistra treniravimo sistemas. Įgaunu teisę dirbti krepšinio treneriu?
Laba diena,Algi, Jei Jūs beigėte universitetines studijas, galite stoti į treniravimo sistemų magistro studijas ir įgyti sporto magistro kvalifikacija. Tačiau magistro studijos nesuteikia kvalifikacinio laipsnio.
LSU
AAGG rašė: Kaip pildai lamabpo sportinius pasiekimus kokiu dokumentu reik ar uztenka tarkim idet varzybu portokola. Ir kiek tu sportiniu pasiekumu reikia idet. Ir kiek balu gausiu jei esu LT jaunimo 3 vietos prizininkas ne viena karta ir Lietuvos cempiontose buves 8 pora kartu ir 6 viena karta.
Laba diena, Sportinius pasiekimus patvirtinantys dokumentai yra pažyma iš savo sporto šakos federacijos bei varžybų protokolas. Papildomus balus gausite tik už vieną aukščiauią sportinį pasiekimą. Jei esate Lietuvos čempionatų 1-8 vietų prizininkas Jums bus pridėti 9 balai, kurie vėliau bus perskaičiuoti pagal formulę ir pridėti prie bendro Jūsų stojimo balo. Patvirtinančius dokumentus pristatykite lamabpo.
Martynas
Laba diena, jeigu dabar esu 12okas, o į jūsų universitetą norėsiu stoti 2016 metais, man matematika irgi privaloma norint įstoti į vf?
Viktorija
sveiki, jeigu mano mokykloje kūno kultūra yra vertinama įskaitomis tai kaip tada bus vertinami sporto pasiekimai?
LSU
Martynas rašė: Laba diena, jeigu dabar esu 12okas, o į jūsų universitetą norėsiu stoti 2016 metais, man matematika irgi privaloma norint įstoti į vf?
laba diena,Martynai, Taip, tais metais pretenduojant į VF studijas matematikos egzaminas bus privalomas.
LSU
Viktorija rašė: sveiki, jeigu mano mokykloje kūno kultūra yra vertinama įskaitomis tai kaip tada bus vertinami sporto pasiekimai?
Laba diena, Sporto pasiekimai susideda iš kūno kultūros pažymio(50%) ir sportinių laimėjimų(50%). Jei Jums negali išvesti pažymio, tokiu atveju Jums bus 50% - 0 už kūno kultūros pažymį ir skaičiuosis tik 50% sportinių laimėjimų jei juos turite.
Tomazas
Sveiki, jei esu tenisininkas - mėgėjas, dalyvauju įvairių miestų turnyruose, esu ne kartą buvęs prizininkas, tai gavus kažkokį tai išrašą prisidėtų kažkoks balas stojant ar ne? :)
Viktorija
Sveiki, jeigu pirmus metus studijuociaus Vilniuje pedagoginiame kuno kultura ar butu galimybe po metu studijas testi jusu universitete? O jei istociau i treniravimo sistemas ar butu uzskaityti tie metai Vilniuje?
GABRIELIUS
Laba diena, norėjau paklausti. Baigiau šiais metais LSU treniravimo sistemas su pasirinkta sporto šaka, bet man iškilo klausimas, ar baigęs šią studijų programą taip pat galėčiau dirbti ir kūno kultūros mokytoju mokykloje? Ar dar reikėtų kažką papildomai pabaigti? Nes diplome parašyta "neformaliojo ugdymo mokytoju" nelabai suprantu ka tai reiškia... Iš anksto Ačiū už atsakymą.
LSU
Tomazas rašė: Sveiki, jei esu tenisininkas - mėgėjas, dalyvauju įvairių miestų turnyruose, esu ne kartą buvęs prizininkas, tai gavus kažkokį tai išrašą prisidėtų kažkoks balas stojant ar ne? :)
Laba diena, Jei Jūs atitinkate bent vieną iš nurodytų punktų sporto pasikimų apraše, tuomet papildomi balai bus pridedmi, jei ne, tuomet apgailestaujame, bet pridėti balų negalėsime. Nuoroda: http://www.lsu.lt/studijos/pirmosios-pakopos-bakalauro-studijos/sporto-pasiekimu-vertinimas

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]