DEV

Viesieji rysiai, politika

pasimetusi
Sveiki, labai reikia kad atsakytumete. As jau siemet busiu 12toke ir noreciau studijuoti politikos krypti, viesuosius rysius taciau niekaip nesuprantu norint stoti sia kryptimi butent kokiu man reikia egzaminu ir kokie balai turetu buti. Prasau atsakyti, buciau labai dekinga :)
VDU
pasimetusi rašė: Sveiki, labai reikia kad atsakytumete. As jau siemet busiu 12toke ir noreciau studijuoti politikos krypti, viesuosius rysius taciau niekaip nesuprantu norint stoti sia kryptimi butent kokiu man reikia egzaminu ir kokie balai turetu buti. Prasau atsakyti, buciau labai dekinga :)
Laba diena, visus reikalingus egzmainus į visas specialybes rasite čia http://www.vdu.lt/lt/studijos/priemimas-i-studijas-vdu , dokumente Priėmimo į VDU taisyklės 2013 m.
VDU
pasimetusi rašė: Sveiki, labai reikia kad atsakytumete. As jau siemet busiu 12toke ir noreciau studijuoti politikos krypti, viesuosius rysius taciau niekaip nesuprantu norint stoti sia kryptimi butent kokiu man reikia egzaminu ir kokie balai turetu buti. Prasau atsakyti, buciau labai dekinga :)
Laba diena, Istorija - 0.4 Lietuvių kalba ir literatūra - 0.2 Užsienio kalba - 0.2 Informacinės technologijos - 0,2
Giedrė
Laba diena. Į kokią specialybę iš socialinių mokslų srities galima įstoti 2015m. laikant anglu lietuviu, istorijos ir matematikos egzaminus, bet kad anglų egzaminas turėtų mažiausiai reikšmės?
VDU
Giedrė rašė: Laba diena. Į kokią specialybę iš socialinių mokslų srities galima įstoti 2015m. laikant anglu lietuviu, istorijos ir matematikos egzaminus, bet kad anglų egzaminas turėtų mažiausiai reikšmės?
Labas, Giedre :) 2015 m. norint įstoti į VF (valstybės finansuojamą vietą) anglų kalbos egzaminą būtina išlaikyti B1 lygiu. Nebent Tu tokiu lygiu laikytum prancūzų ar vokiečių kalbą, jeigu anglų kalba nesiseka :). Jei iš socialinių mokslų kalba eina apie pedagogines specialybes, šalia užsienio kalbos egzamino B1 reikia dalyvauti ir motyvaciniame pokalbyje, norint patekti į VF. Jeigu į socialinių mokslų specialybes užtenka ir VNF vietos, tuomet Jūsų anglų kalbos egzamino įvertinimas neprivalo būti B1 lygio. Dėl studijų programų pasirinkimo - jų yra tikrai nemažai :) Jas peržiūrėti ir atsirinkti tinkamiausias pagal būsimus egzaminus galima štai čia: http://www.vdu.lt/wp-content/uploads/2012/04/vdu_priemimo_salygos_2015.pdf Sėkmės! VDU
Inga
Ketinu stot į VDU viešąją komunikaciją, laikysiu lietuvių k, anglų k, istoriją, ir pasiimsiu informatikos metinį. Turiu klausimą - įmanoma į nemokamą vietą įstoti laikant 3 egzaminus, ar reikia 4? Tokiu atveju laikyčiau dar kurį nors menų egzaminą.
VDU
Inga rašė: Ketinu stot į VDU viešąją komunikaciją, laikysiu lietuvių k, anglų k, istoriją, ir pasiimsiu informatikos metinį. Turiu klausimą - įmanoma į nemokamą vietą įstoti laikant 3 egzaminus, ar reikia 4? Tokiu atveju laikyčiau dar kurį nors menų egzaminą.
Labas Inga, egzaminų pakaks :) Tačiau į šią studijų programą vyksta labai didelis konkursas, todėl egzaminus reikėtų išlaikyti tikrai gerai. To tau ir linkime! :) Didžiausios sėkmės! VDU
Justas
Sveiki, planuoju studijuoti politiką ir noriu paklausti, aš laikysiu matematikos, lietuvių, anglų, istorijos egzaminus, ar man reikia dar imti rusų, biologijos ar informatikos egzaminą? Ir gal tai kažkuo padės, ar ne?
VDU
Justas rašė: Sveiki, planuoju studijuoti politiką ir noriu paklausti, aš laikysiu matematikos, lietuvių, anglų, istorijos egzaminus, ar man reikia dar imti rusų, biologijos ar informatikos egzaminą? Ir gal tai kažkuo padės, ar ne?
Laba diena, Jūsų laikomų egzaminų konkursinio balo formavimui tikrai užtenka. Kiti egzaminai nėra būtini, tačiau jeigu juos laikysite ir išlaikysite geriau nei kitus, balas gali būti didesnis. Sėkmės, VDU
Kornelija
Laba diena, aš noriu studijuoti politiką, kokius man egzaminus reikėtų tiksliai laikyti? Kiek žinau tai galima arba informatikos arba matrmatikos egzaminą laikyti, nes su matematika man nekas. Ir ar užtektų ar reiktų kokio nors dalyko metinio pažymio? Ačiū, iš anksto ! :)
Kornelija
Beje, noriu įstoti į valstybės finansuojamą vietą, jei parašytumėte kokius egzaminus ir kokiu balu išlaikyti būčiau LABAI DĖKINGA !
VDU
Kornelija rašė: Laba diena, aš noriu studijuoti politiką, kokius man egzaminus reikėtų tiksliai laikyti? Kiek žinau tai galima arba informatikos arba matrmatikos egzaminą laikyti, nes su matematika man nekas. Ir ar užtektų ar reiktų kokio nors dalyko metinio pažymio? Ačiū, iš anksto ! :)
Laba diena, Konkursinį balą į politikos mokslų studijas sudaro: - Istorijos egzaminas (0,4) - Matematikos arba informacinių technologijų egzaminas arba metinis pažymys (0,2) - Trečio dalyko nesutampančio su kitais egzaminas arba metinis pažymys (0,2) - Lietuvių kalbos ir literatūros egzaminas (0,2) Jeigu nori pretenduoti į VF vietą, tuomet būtina išlaikyti lietuvių kalbos ir literatūros, užsienio kalbos bei matematikos egzaminus. Kokiu balu reikėtų išlaikyti egzaminus, kad gautumėte VF vietą niekas negali pasakyti, kadangi konkursiniai balai keičiasi ir priklauso nuo visų stojančiųjų. Sėkmės, VDU

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]