DEV

Dėl Priėmimo į LPM

LPM
Matas rašė: Įstojus į MRU policijos ir teisės veiklos studijas, ir baigus pradinius 1 metų mokymus LPM'e, ar studijos būtinai yra tęsiamos Kaune? Mano klausimas būtų toks - ar galėčiau pereiti į Vilniuje esantį MRU filialą, ir dirbti bei mokytis ten pat?
Sveiki, dėl šios informacijos kreipkitės į MRU.
LPM
Stojantysis antra karta rašė: Stojantysis antra karta rašė: Sveiki, Stojau preitais metais (2024) į LPM, bet mano stojimą atmetė dėl teistumo 2020 sausio 15, nebuvo praėja 5 metai po lengvo nusikaltimo. Teko pasidomėti, kad reikia 5 metų kad tai sueitų senatis, tai ar yra tikimybė istoti šiais metais, buvusiam patrauktam baudžiamajai atsakomybei. Nors jau praėjo 5 metai po teismo nuosprendžio dienos?P.S buvau teistas BK138.1, buvau nuteistas 9 mėnesiam laisvės apribojimu ( probacija )
Sveiki, sprendimai dėl nepriekaištingos reputacijos priimai tik individualiai ir tik pateikus prašymą.
LPM
Doma rašė: Sveiki. Turiu aukštąjį teisės srities išsilavinimą. Kaip rašoma policijos portale: "5-ių savaičių įvadinio mokymo kursai skirti asmenims turintiems teisės srities aukštąjį išsilavinimą ir siekiantiems dirbti policijos įstaigų veiklos padaliniuose atliekant ikiteisminio tyrimo ir (arba) kriminalistinių tyrimų funkcijas.". Ar tai reiškia, kad baigus įvadiniųs kursus, iš karto bus galimybė dirbti būtent šiuose padaliniuose, o ne reagavimo (patrulių)? Iš anksto dėkoju.
Sveiki, asmenys bus darbinami į veiklos padalinius. Vėliau į Jūsų minėtus padalinius.
LPM
Akvilė rašė: Norėjau pasiklausti ar merginos su vyrais gali dalinti bendru tualetų ir vonia ? bendrabutyje?
Sveiki, dalintis nereikia, nes bloke apgyvendinami moterys su moterimis, vyyrai su vyrais.
Ddddddd
LPM rašė: Doma rašė: Sveiki, asmenys bus darbinami į veiklos padalinius. Vėliau į Jūsų minėtus padalinius.
Kas yra tie "veiklos padaliniai"? Koks darbo pobudis?
Stojantysis
Sveiki, girdėjau dabar nauji stojantieji pareigūnai vertinami pagal 2 skiltį, ar tai tiesa?
JurgaJN
Sveki, norėjau pasitikslinti. Ar gerai supratau, kad stojant į įvadinius kursus 2000m. bėgimas yra reikalaujamas moterim iki 29m. , o kam virš 30m. 1000m. bėgimas?
Dovydasj
Į kurį lygį aš papuolu fizinio testo metu jei man yra 32 metai? Koks minimali bendra balų suma šiai dienai? Ir bėgimas bus 1000m ar 3000?
LPM
Ddddddd rašė: LPM rašė: Doma rašė: Sveiki, asmenys bus darbinami į veiklos padalinius. Vėliau į Jūsų minėtus padalinius.Kas yra tie "veiklos padaliniai"? Koks darbo pobudis?
Sveiki, dirbantys pareigūnai reaguoja į pranešimus apie teisės pažeidimus ir atlieka paskirtas užduotis. Darbas pamaininis.
LPM
Stojantysis rašė: Sveiki, girdėjau dabar nauji stojantieji pareigūnai vertinami pagal 2 skiltį, ar tai tiesa?
Sveiki, į pirminį profesinį mokymą siuntimai išduodami į CMEK pagal I-II skiltis.
LPM
JurgaJN rašė: Sveki, norėjau pasitikslinti. Ar gerai supratau, kad stojant į įvadinius kursus 2000m. bėgimas yra reikalaujamas moterim iki 29m. , o kam virš 30m. 1000m. bėgimas?
Sveiki, pasianalizuokite teisės aktą. file:///C:/Users/e0002537/Downloads/Pretendent%C5%B3%20bendrojo%20fizinio%20pasirengimo%20pratim%C5%B3%20ir%20j%C5%B3%20vertinimo%20metodika.pdf
LPM
Dovydasj rašė: Į kurį lygį aš papuolu fizinio testo metu jei man yra 32 metai? Koks minimali bendra balų suma šiai dienai? Ir bėgimas bus 1000m ar 3000?
Sveiki, pasianalizuokite teisės aktą: file:///C:/Users/e0002537/Downloads/Pretendent%C5%B3%20bendrojo%20fizinio%20pasirengimo%20pratim%C5%B3%20ir%20j%C5%B3%20vertinimo%20metodika.pdf
Dovydasj
LPM rašė: Dovydasj rašė: Į kurį lygį aš papuolu fizinio testo metu jei man yra 32 metai? Koks minimali bendra balų suma šiai dienai? Ir bėgimas bus 1000m ar 3000?Sveiki, pasianalizuokite teisės aktą: file:///C:/Users/e0002537/Downloads/Pretendent%C5%B3%20bendrojo%20fizinio%20pasirengimo%20pratim%C5%B3%20ir%20j%C5%B3%20vertinimo%20metodika.pdf
Pagal amžių viskas aišku, nesupratau tik tos vietos į kurį lygį iš trijų būsių priskirtas. Taip pat registruojantis į CMEk, reikia pažymeti 1 ir 2 skiltis, ar užtenka vienos iš šių?
LPM
Dovydasj rašė: [/b]LPM rašė: Dovydasj rašė: Į kurį lygį aš papuolu fizinio testo metu jei man yra 32 metai? Koks minimali bendra balų suma šiai dienai? Ir bėgimas bus 1000m ar 3000?Sveiki, pasianalizuokite teisės aktą: file:///C:/Users/e0002537/Downloads/Pretendent%C5%B3%20bendrojo%20fizinio%20pasirengimo%20pratim%C5%B3%20ir%20j%C5%B3%20vertinimo%20metodika.pdfPagal amžių viskas aišku, nesupratau tik tos vietos į kurį lygį iš trijų būsių priskirtas. Taip pat registruojantis į CMEk, reikia pažymeti 1 ir 2 skiltis, ar užtenka vienos iš šių?[/c][c][b]Dovydasj rašė: LPM rašė: Dovydasj rašė: Į kurį lygį aš papuolu fizinio testo metu jei man yra 32 metai? Koks minimali bendra balų suma šiai dienai? Ir bėgimas bus 1000m ar 3000?Sveiki, pasianalizuokite teisės aktą: file:///C:/Users/e0002537/Downloads/Pretendent%C5%B3%20bendrojo%20fizinio%20pasirengimo%20pratim%C5%B3%20ir%20j%C5%B3%20vertinimo%20metodika.pdfPagal amžių viskas aišku, nesupratau tik tos vietos į kurį lygį iš trijų būsių priskirtas. Taip pat registruojantis į CMEk, reikia pažymeti 1 ir 2 skiltis, ar užtenka vienos iš šių?
Siuntime į CMEKą, jums nurodytos skiltys, tomis ir vadovaukitės. Fizinis vertinimas atliekamas pagal II lygį.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]