DEV

Dėl Priėmimo į LPM

LPM
Laura rašė: Sveiki, o nuo kada prasidėtų mokslas ? Nuo rugsėjo 1d ?
Sveiki, taip, nuo rugsėjo 1 d.
Mantas
Laba diena.Gavau atsakymą juk esu netinkamas vidaus tarnibai.Kada galiu vel banditi stoti? Ir už kiek metų yra surenkami duomenis apie žmogaus reputacija?
LPM
Mantas rašė: Laba diena.Gavau atsakymą juk esu netinkamas vidaus tarnibai.Kada galiu vel banditi stoti? Ir už kiek metų yra surenkami duomenis apie žmogaus reputacija?
Sveiki, kiekvienu atveju (kiekvieno prašymo pateikimo ateveju) yra tikrinama informacija apie nepriekaištingą reputaciją ir kiekvieną kartą priimamas atskiras sprendimas apie kurį informuojamas pretendentas. Todėl ši informacija individuali ir pateikiama individualiai.
Edvinas
Sveiki, Koks vidutinis atlyginimas šiais metais baigus 6 sav. įvadinius mokymus (Nuo…iki)?
LPM
Edvinas rašė: Sveiki, Koks vidutinis atlyginimas šiais metais baigus 6 sav. įvadinius mokymus (Nuo…iki)?
Sveiki, apie 1000 eurų.
Ainlex
6-IŲ SAVAIČIŲ ĮVADINIAI KURSAI (LPM) Sveiki, norėčiau pasiteirauti dėl tarnybos vietos. Internete radau, kad ji paskiriama, bet jeigu man netinka, asmuo yra nebepriimamas mokytis į įvadinius mokymo kursus. Bet jeigu aš esu susitaręs su tam tikra tarnybos vieta?
LPM
Ainlex rašė: 6-IŲ SAVAIČIŲ ĮVADINIAI KURSAI (LPM) Sveiki, norėčiau pasiteirauti dėl tarnybos vietos. Internete radau, kad ji paskiriama, bet jeigu man netinka, asmuo yra nebepriimamas mokytis į įvadinius mokymo kursus. Bet jeigu aš esu susitaręs su tam tikra tarnybos vieta?
Sveiki, visų pirma, laimėjus atranką yra sudaromas sąrašas pagal reitingus. Tuomet pirmieji gali rinktis vietas, kurios yra pateiktos sąraše. Sąraše pateiktos vietos suderintos su Apskričių vyriausiais policijos komisariatų vadovais, būtent jie mato ir sprendžia, kur trūksta pareigūnų. Niekas negali žinoti, kokius rezultatus gausite iš atrankos etapų ir kurioje reitingų vietoje atsidursite. Jei laimėjus atranką būsite pirmosiose gretose ir bus sąraše norimas komisariatas, tada jums pasiseks ir galėsite pasirinkti. Jei asmuo negauna norimos vietos, gali rinkti kitas esamas.
Oksana
Sveiki, norėjau pasiteiraut, kada bus 6sav. įvadiniai kursai ar aiški data? Gavau kvietima į fiziniu normatyvu vertinima, ar juos išlaikius bus aišku kada bus mokymai ar gali užsitest laikas
LPM
Oksana rašė: Sveiki, norėjau pasiteiraut, kada bus 6sav. įvadiniai kursai ar aiški data? Gavau kvietima į fiziniu normatyvu vertinima, ar juos išlaikius bus aišku kada bus mokymai ar gali užsitest laikas
Sveiki, pasiskambinkite 070060076.
Lakk
Kas būna iš testų įvadiniuos 6sav.kursuosia išlaikius fizinius normatyvus, kokie testai po jų dar laukia, kam reiktu dar ruoštis?
LPM
Lakk rašė: Kas būna iš testų įvadiniuos 6sav.kursuosia išlaikius fizinius normatyvus, kokie testai po jų dar laukia, kam reiktu dar ruoštis?
Sveiki, kai išlaikysite fizinius vertinimus, tuomet būsite individualiai informuota iš kokių teisės aktų reikės ruoštis. Pasitikslinimui galite skambinti 070060076.
Vardas
Sveiki. Gavau pakartotiną žinutę dėl fizinio parengimo datų. Iš pradžių rašė, kad patvirtintos tik kelios datos, todėl nesiskubinau registruotis. Dabar galutinė data paryškinta. Ar reikėtų sunerimti ir paskubėti? Praeitais metais datų sąrašas buvo ganėtinai ilgas, o dabar tik 3..
LPM
Vardas rašė: Sveiki. Gavau pakartotiną žinutę dėl fizinio parengimo datų. Iš pradžių rašė, kad patvirtintos tik kelios datos, todėl nesiskubinau registruotis. Dabar galutinė data paryškinta. Ar reikėtų sunerimti ir paskubėti? Praeitais metais datų sąrašas buvo ganėtinai ilgas, o dabar tik 3..
Sveiki, rekomenduojame kuo skubiau registruotis ir laikyti, neatidėlioti. Neišlaikius, galima perlaikyti po dviejų savaičių.
Klausimas
Sveiki, bakalaurą apsiginsiu birželį. Ar galima dabar pateikti dokumentus stoti įvadinius kursus ar būtina palaukti gynimo? Kadangi norėčiau pakliūti į rugsėjo įvadinių grupę, bijau, kad nespėsiu visko praeitį per du su puse mėnesio.
Klausimas
Sveiki, bakalaurą apsiginsiu birželį. Ar galima dabar pateikti dokumentus stoti įvadinius kursus ar būtina palaukti gynimo? Kadangi norėčiau pakliūti į rugsėjo įvadinių grupę, bijau, kad nespėsiu visko praeitį per du su puse mėnesio.
Oksana
Sveiki, kada planuojami įvadiniai 6-savaičių mokymai?, ar būtų galima sužinoti datas?
Sandra
Sveiki, norėčiau sužinoti pagal kokią sveikatos skiltį I ar II yra keliami reikalavimai?(įvadiniai 6 savaičių mokymai)
LPM
Klausimas rašė: Sveiki, bakalaurą apsiginsiu birželį. Ar galima dabar pateikti dokumentus stoti įvadinius kursus ar būtina palaukti gynimo? Kadangi norėčiau pakliūti į rugsėjo įvadinių grupę, bijau, kad nespėsiu visko praeitį per du su puse mėnesio.
Sveiki, žinoma, ne tik galima, bet ir rekomenduojame, nes procesas ilgas. Kai gausite diplomą, tuomet jį pateiksite.
LPM
Oksana rašė: Sveiki, kada planuojami įvadiniai 6-savaičių mokymai?, ar būtų galima sužinoti datas?
Sveiki, pats mokymas prasidės gegužės ir rugsėjo mėnesiais, atranka pius minus būna prieš dvi savaites iki mokymo pradžiso, tačiau atrankoje gali dalyvauti tie, kurie atitnka reikalavimus ir praėėję visus etapus. Todėl rekomenduojame kuo greičiau teikti prašymą ir dalyvauti atrankos etape. Procesas ne trumpas, užtrunka apie 2-3 mėnesius kol praeisite, o jau kai praeisite, informuosime apie artimiausią atranką.
LPM
Oksana rašė: Sveiki, kada planuojami įvadiniai 6-savaičių mokymai?, ar būtų galima sužinoti datas?
Sveiki, tinka I-II skiltis.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]