DEV

Del stojimo

Nedas
Labas vakaras, Esu dar tik 11 klasėje, bet jau planuoju stoti į VGTU ir man kilo klausimas ar elektros energetikos, ar elektronikos inzinerijoje labai sunku nuo pačių pagrindų mokytis programavimo, kadangi mokykloje aš jo nesimokau, o studijų aprašuose programavimas yra kaip mokomasis dalykas ir jo gana daug.
Studijos VGTU
Nedas rašė: Labas vakaras, Esu dar tik 11 klasėje, bet jau planuoju stoti į VGTU ir man kilo klausimas ar elektros energetikos, ar elektronikos inzinerijoje labai sunku nuo pačių pagrindų mokytis programavimo, kadangi mokykloje aš jo nesimokau, o studijų aprašuose programavimas yra kaip mokomasis dalykas ir jo gana daug.
Labas rytas, Šiose programose programavimas bus mokomas nuo pagrindų. Supažindinama su juo ir viskas išdėstoma, taigi tikrai viską išmoksite. Pagarbiai
Vita
Sveiki, ar galima 2017m. bandyti stoti į informacinių technologijų paslaugų valdymą arba renginių inžineriją, valstybės nefinansuojamą vietą su studijų stipendija, nelaikant anglų kalbos egzamino?
Vita
Ir ar įstojus į informacinių technologijų paslaugų valdymą programavimo būtų mokoma nuo pagrindų, ar jau reikia mokėti pagrindus?
Studijos VGTU
Vita rašė: Sveiki, ar galima 2017m. bandyti stoti į informacinių technologijų paslaugų valdymą arba renginių inžineriją, valstybės nefinansuojamą vietą su studijų stipendija, nelaikant anglų kalbos egzamino?
Labas rytas, Tiek valstybės finansuojamuose vietose, tiek valstybės nefinansuojamuose vietose su studijų stipendiją yra keliami tie patys reikalavimai kaip ir stojant į valstybės finansuojamą vietą: matemtaika, lietuvių kalba, užsienio kalbos egzaminas, bet kuris dalykas nesutampantis su kitais dalykais, plačiau konkursinius balus galite pasižiūrėti vgtu.lt būtent šioms Jūsų pasirinktoms programoms. Valstybės nefinansuojamos su studijų stipendija vietos, dažniausiai būna skiriamos, socialiniams ir fiziniams mokslas, renginių inžinerija yra technologiniuose moksluose. Pagarbiai
Studijos VGTU
Vita rašė: Ir ar įstojus į informacinių technologijų paslaugų valdymą programavimo būtų mokoma nuo pagrindų, ar jau reikia mokėti pagrindus?
Labas rytas, Štai čia yra šios programos studijuojami dalykai: http://www.vgtu.lt/norintiems-studijuoti/bakalauro-ir-vientisosios-studijos/studiju-programos/pagal-sritis-ir-kryptis/334?pid=118486#Studijų dalykai . Parašyta, kad yra informacinių technologijų ir programavimo įvadas, taigi būsite supažindinti su tuo. Pagarbiai
klausimas
Sveiki ar galiu irasyti i bet koki egzamina nesutampanti su kitais rusu k. egzamina?
Studijos VGTU
klausimas rašė: Sveiki ar galiu irasyti i bet koki egzamina nesutampanti su kitais rusu k. egzamina?
Laba diena, Sistema pati automatiškai paskaičiuoja konkursinį balą, stojant per lamabpo.lt . Taigi "bet kuris dalykas, nesutampantis su kitais konkursiniais dalykais" gali būti paimtas ir rusų kalbos egzaminas. Pagarbiai
Kamilė
Sveiki! Esu išlaikiusi PTE C1 lygio anglų egzaminą, o VBE nelaikiau. Ar stojant į VGTU konvertuosis šis egzamino balas į 100 ?
Studijos VGTU
Kamilė rašė: Sveiki! Esu išlaikiusi PTE C1 lygio anglų egzaminą, o VBE nelaikiau. Ar stojant į VGTU konvertuosis šis egzamino balas į 100 ?
Laba diena, Jums reikėtų kreiptis į lamabpo.lt, pateikti savo dokumentus. Štai kontaktai dėl platesnės informacijos: (8-37) 280 400, info@lamabpo.lt . Taip pat Jums įkelsime teisės aktą, kuriame tarptautiniai egzaminai ir jų konvertacija, taigi pagal savo balą matysite viską aiškiai lentelėse: https://www.e-tar.lt/portal/lt/legalAct/75fbcf00ec4a11e58deaaf0783ebf65b . Pagarbiai
Vitana
Sveiki, kokius dokumentus reikia turėti pasirašant studijų sutartį?
Studijos VGTU
Vitana rašė: Sveiki, kokius dokumentus reikia turėti pasirašant studijų sutartį?
Laba diena, Kai gausite kvietimą studijuoti, Jums bus atsiųsta visa pilna informacija. Su savimi reikia turėti, brandos atestato viršelį, brandos atestato priedą ( originalus ). Galiojantį asmanes dokumentą, nuotrauką. Taip pat jei įkėlėte tam tikrus dokumentus į lamabpo svetainę už papildomus balus ar kitką, tuos dokumentus taip pat reikia turėti. Gausite registracijos kvitą, kurį reikia apmokėti, galite atlikti mokėjimą namuose ar banke, tačiau reikia turėti su savimi apmokėjimo kvitą. Taip pat sutartį galėsite pasirašyti elektroniniu būdu, kur viskas bus paaiškinta laiške, kurį gausite. Pagarbiai
Jokūbas
Sveiki, gal galėtumėte patikslinti koks buvo praeitų metų minimalus konkursinis balas į Valstybės finansuojamas vietas į verslo vadybą ir ekonomikos inžineriją? Mano balas pagal skaičiuokle 5,88 (tiesa neįvedžiau ir nežinau kur įvesti ekonomikos 10 balų ir gautą ekonomikos diplomą Lithuania Junior Achievement) Ar yra šansų patekti į valstybes finansuojamą vietą?
Studijos VGTU
Jokūbas rašė: Sveiki, gal galėtumėte patikslinti koks buvo praeitų metų minimalus konkursinis balas į Valstybės finansuojamas vietas į verslo vadybą ir ekonomikos inžineriją? Mano balas pagal skaičiuokle 5,88 (tiesa neįvedžiau ir nežinau kur įvesti ekonomikos 10 balų ir gautą ekonomikos diplomą Lithuania Junior Achievement) Ar yra šansų patekti į valstybes finansuojamą vietą?
Sveiki, Jokūbai, Į Ekonomikos inžineriją minimalus balas buvo 5,6, o į Verslo vadybą - 6,54. Dėl konkursinio balo, tai ekonomikos įvertinimas nėra vedamas, jei jis buvo gautas 10-toje klasėje. Imami įvertinimai tik iš brandos atestato. O Lithuania Junior Achievement diplomas į valstybės finansuojamas vietas papildomų balų neduoda. Su šiuo diplomu papildomi balai pas mus suteikiami stojant tik į mokamas vietas.
RitaM
Sveiki, koks buvo mažiausias balas įstojusio į specialybę "Informacijos sistemos" į valstybės finansuojamą vietą 2016 m?
RitaM
RitaM rašė: Sveiki, koks buvo mažiausias balas įstojusio į specialybę "Informacijos sistemos" į valstybės finansuojamą vietą 2016 m?
patikslinu, klausiama apie ištęstines 6 metų studijas.
Studijos VGTU
RitaM rašė: Sveiki, koks buvo mažiausias balas įstojusio į specialybę "Informacijos sistemos" į valstybės finansuojamą vietą 2016 m?
Sveiki, Paskutinio įstojusio į valstybės finansuojamą vietą balas buvo 4,05.
Studijos VGTU
RitaM rašė: RitaM rašė: Sveiki, koks buvo mažiausias balas įstojusio į specialybę "Informacijos sistemos" į valstybės finansuojamą vietą 2016 m? patikslinu, klausiama apie ištęstines 6 metų studijas.
Nepastebėjau jūsų patikslinimo. Ištęstinėse studijose paskutinio įstojusio į valstybės finansuojamą vietą balas 4,85.
edgar2018
Sveiki, gal, kas galėtų patarti arba pasakyti, kur galima pasidometi apie sio testo pirmąją dalį: 1)erdvinę orientaciją; 2)tumpalaikės atminties tikrinimą 3)Prietaisų suvomimą ir blokų skaičiavimą; 4)Pasleptas figuūras, kurios tiria dėmesio paskirstimą; 5)Informacija lentelėje, kuri tiria informacijos paskirstimą ir dėmesio paskirstymą. PRASAU PADĖKYTE< KAS GALITE.
Studijos VGTU
edgar2018 rašė: Sveiki, gal, kas galėtų patarti arba pasakyti, kur galima pasidometi apie sio testo pirmąją dalį: 1)erdvinę orientaciją; 2)tumpalaikės atminties tikrinimą 3)Prietaisų suvomimą ir blokų skaičiavimą; 4)Pasleptas figuūras, kurios tiria dėmesio paskirstimą; 5)Informacija lentelėje, kuri tiria informacijos paskirstimą ir dėmesio paskirstymą. PRASAU PADĖKYTE&lt; KAS GALITE.
Laba diena, Informaciją apie profesinio tinkamumo testą galite rasti http://www.vgtu.lt/norintiems-studijuoti/bakalauro-studijos/stojimo-tvarka/stojamieji-egzaminai-ir-testai/-profesinio-tinkamumo-testas/345. Plačiau apie užduotis papasakojo egzaminuotojai testo metu.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]